Geen feest is compleet zonder mooie slingers

Geeft u binnenkort een kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Dan mogen slingers niet ontbreken. Waren er tot voor kort enkel slingers in allerlei kleurtjes, zijn er nu slingers met geweldige opdruk te koop. Hopelijk kiest u voor onze website als u graag slingers wilt hebben want we bieden u deze versiersels in diverse varianten aan. Uiteraard doen we ons best om onze catalogus zo uitgebreid mogelijk te houden en dat geldt zeker niet enkel voor deze vlaggetjes. Zo verkopen we allerlei leuke cadeautjes voor kinderen. In de laatste modes en trends kunt u producten aantreffen. Zijn uw kinderen bijvoorbeeld helemaal wild van Disney, Pokémon, Iron Man of Dora the Explorer? Dan vindt u in ons assortiment leuke tassen, dekbedovertrekken, servetten en nog veel meer. Allemaal bedrukt met bekende personages van televisie, stripboek of film. Wilt u graag slingers met een dergelijke opdruk? Dan hebben we onder andere versiersels met daarop:

  • Van Mickey Mouse tot aan personages uit de bekende film “Frozen”
  • Spongebob en zijn vriendjes
  • Spiderman
  • En Star Wars the Force Awakens.

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. We blijven ons assortiment continu uitbreiden en dat kunt u op de voet volgen. Wij zijn namelijk lid van Twitter en publiceren daar onze laatste aanwinsten! Volg ons en wees daardoor op de hoogte van onze actuele acties en nieuwe producten. Tevens hebben we een interessant blog waarin u de laatste rages kunt vinden. Wilt u graag weten wat er speelt onder uw kinderen? Dan leest u dit op onze website terug. Verras uw eigen kind met slingers met opdruk van hun favoriete helden!

Slingers ophangen is een eitje dankzij onze producten

Het is van oudsher traditie om uw woonkamer te versieren met slingers als uw kind jarig is. Misschien zijn ze jarig in de lente of de zomer, dan kunt u ze zelfs ophangen in uw achtertuin. Dat is zeker een goed idee als u er een kinderfeestje gaat geven. Deze slingers kunnen wel tegen een stootje want we leveren enkel kwalitatief hoogstaande producten. We vinden het belangrijk om producten van erkende leveranciers en producenten aan te bieden. Dat is een goede manier om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. U wilt immers waar voor uw geld! En het kan niet de bedoeling zijn dat u bijvoorbeeld de Minnie Mouse slingers slechts eenmalig gebruikt. U wilt ze vast en zeker volgend jaar weer ophangen en we kunnen het ons goed voorstellen dat uw dochter daar nu al naar uitkijkt. Ook dat is een reden om voor deze leveranciers te kiezen.

Geen idee hoe online bestellen werkt? Lees dan snel verder

Bestellen is een peulenschil. U hebt vast wel eerder een online bestelling gemaakt en onze website werkt niet anders dan andere sites. U klikt aan welke slingers u wilt hebben en misschien bestelt u er nog een leuke kussensloop en dekbedovertrek voor uw zoontje bij. Is het een cadeau? Geeft u dat dan direct aan want we kunnen het gratis voor u inpakken. U hoeft dan enkel nog uw adres- en contactgegevens in te vullen. Wij hebben alle producten steevast op voorraad en kunnen daarom al binnen 24 uur leveren. Als u doordeweeks bestelt, dan gaat dat zeker goed komen. Als uw bestelling boven de 50 euro uitkomt dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden. U betaalt ten slotte met behulp van internetbankieren. Log in op uw account en betaal via iDEAL of PayPal. Uw creditcard wordt natuurlijk ook geaccepteerd. En dan is het alweer afgerond en krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Tevens laten we het u weten als de producten naar u worden verzonden.