Gebruik voor uw verse producten dubbelwandige boxen

Levensmiddelen zoals groenten en fruit verdienen het om na een lange groei periode met zorg behandeld te worden. De juiste verpakking maakt daar onderdeel van uit. In veel gevallen geldt dat het voor verse producten goed is om ze op te slaan in dubbelwandige boxen. Hiermee creëert u de zekerheid dat uw fruit en groente in stevige verpakkingen kunnen worden vervoerd en opgeslagen. Zeker in het traject van het land tot in de winkel, waarbij meerdere malen transport en tussenstations als veilinghuizen en groothandels, tussendoor komen is het belangrijk dat er met zorg met de producten wordt omgegaan. Wanneer u kiest voor dubbelwandige boxen, dan zorgt u voor een extra stevige verpakking, zodat uw producten niet geplet worden of beschadigd raken. Dit bevordert de kwaliteit waarop deze producten uiteindelijk in de winkel aankomen. Het is een goede reflectie van de kwaliteit die u wilt leveren en daarom doet u uzelf en uw producten zeker niet te kort wanneer u deze dubbelwandige boxen gebruikt. Voor dit soort en andere verpakkingsmaterialen kunt u het beste terecht bij Boxpall Benelux.

Dubbelwandige boxen van Boxpall Benelux

Dit is een leverancier van kunststof boxen en pallets, waarin een brede diversiteit aan producten en artikelen kan worden opgeslagen en getransporteerd. Boxpal Benelux heeft op haar website een breed assortiment aan producten staan, waaronder:

  • Kunststof bakken
  • Palletboxen
  • Kunststof pallets
  • Hygiëneboxen
  • Accessoires

Naast deze dubbelwandige boxen kunt u dus hier verpakkingsmateriaal vinden voor allerhande verse producten, maar ook voor andere artikelen. Zo worden dubbelwandige boxen ook veel gebruikt in de farmaceutische industrie. Bij de dubbelwandige boxen kunt u kiezen voor veel verschillende toepassingen. Zo zijn er boxen die totaal afgesloten kunnen worden, er zijn stapelbare boxen maar er zijn ook dubbelwandige boxen die nestbaar zijn. Daarnaast bestaat het hele assortiment uit producten dat in verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Op die manier kunt u precies de boxen vinden die u zoekt, ongeacht of dit enkelwandige of dubbelwandige boxen zijn. 

De box die bij u past

Wat voor boxen u ook wilt en voor wat voor producten u deze wilt gebruiken, Boxpall Benelux staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste boxen. Op www.boxpall.nl vindt u alle producten die Boxpall Benelux levert, maar als u een bestelling op maat wilt plaatsen dan kan dit ook. De medewerkers van Boxpall Benelux helpen u graag met het selecteren van de juiste boxen voor uw producten. Wilt u toch zelf enkelwandige of dubbelwandige boxen op deze website selecteren, dan wordt u bij veel producten geholpen door de informatie die erbij vermeld staat. In veel gevallen zijn de afbeeldingen handig voorzien van de afmetingen van de boxen. U kunt bij de omschrijving zien waardoor de boxen geschikt zijn en de inhoudt geeft weer hoeveel liter er in de box bewaard kan worden. U kunt vaak kiezen uit diverse standaarden, zoals inklapbare boxen en boxen die stapelbaar of afsluitbaar zijn. De producteigenschappen worden gespecificeerd weergegeven, zodat u eenvoudig een selectie kunt maken uit de beschikbare boxen op de website en met die informatie een offerte kunt aanvragen bij Boxpall Benelux. Zo kunt u meerdere boxen voor verschillende producten met elkaar combineren en in één keer een grote bestelling plaatsen voor alle boxen die u nodig heeft. Wilt u meer weten over de producten en diensten van Boxpall Benelux? Lees dan verder op www.boxpall.nl of neem contact op met deze leverancier van kunststof boxen en pallets uit Gorssel. U bent daarmee verzekert van een leverancier die staat voor kwaliteit en die tevens servicegericht te werk gaat om u van dienst te zijn.

Lees meer…