Gebruik een sleufsilo voor opslag

In de agrarische sector is het heel gebruikelijk dat er altijd veel opgeslagen moet worden. Of dit nu maïs, gras of voer is, een goede opslagruimte is heel belangrijk. Elk product heeft eigen specificaties wanneer het op opslag aankomt. Het is in de meeste gevallen dan ook goed om een sleufsilo aan te schaffen die past bij het product dat u er in gaat opslaan. Het zou namelijk zonde zijn wanneer uw inkomsten achteruit gaan omdat u niet goed aan de opslag heeft gedacht. Met een sleufsilo van SIMbeton weet u zeker dat u de beste keus maakt. Hier is het namelijk heel makkelijk om altijd de beste producten te kopen. Bij een sleufsilo koopt u doorgaans ook de sleufsilo wanden die er perfect op passen. Wanneer u niet goed weet wat de beste keuze is voor uw bedrijf is het aan te raden om vooral eerst even contact op te nemen. U kunt dit zonder problemen doen en dan weet u zeker dat alles snel wordt geregeld. Voor goede opslag is het van groot belang dat de sleufsilo lange tijd mee kan gaan. Het is heel vervelend wanneer u om de zoveel tijd alles moet gaan veranderen. Het zijn natuurlijk toch betonplaten die helemaal vast gezet moeten worden. Investeer daarom altijd even in goede opslag zodat u zeker weet dat u deze voor velen jaren op het land kunt laten staan. Bestellen van een sleufsilo bij SIMbeton heeft veel voordelen:

  • Deskundig advies
  • Goede prijs en altijd hoge kwaliteit
  • Veel keuze

Een sleufsilo van beton is vaak heel stevig, maar toch zijn er een paar dingen waar u zelf al van te voren even op kunt letten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u kijkt naar de betondruksterkte en ook de betontreksterkte kan variëren. Het is goed om dit van te voren even te bekijken en zo precies te weten te komen wat voor u handig is om te kopen.

Het sterkste beton voor de beste sleufsilo

Welke producten u ook op wilt slaan, in alle gevallen is het belangrijk dat de sleufsilo groot genoeg is. Het is namelijk zonde wanneer u na enige tijd uw bedrijf uit gaat bouwen en het blijkt ineens dat u toch niet zo verstandig bent geweest met de keuze voor de grootte van de sleufsilo. Het is uiteraard zonde wanneer u na korte tijd weer een nieuwe silo naast de eerste moet bouwen. Bedenk dus van te voren goed waar u en vooral waar uw bedrijf behoefte aan heeft. U kunt maar beter een sleufsilo aanschaffen die zeker groot genoeg is voor de gehele oogst. Bij boerenbedrijven is het vaak zo dat u om een silo heen ook de grond gaat bedekken met betonplaten. Het is namelijk handig wanneer u goed over het terrein kunt rijden met de tractor en dat u uw maïs, voer of gras ook gemakkelijk uit de silo kunt halen. Een silo is gebouwd om het in en uit rijden zo makkelijk mogelijk te maken.

Functie van deze ruimte

De functie van een goede silo is natuurlijk voor de opslag van verschillende producten. Het is opgebouwd uit een middengedeelte en twee opstaande zijwanden en een achterwand. De voorkant van de silo wordt opengelaten zodat tractoren de silo binnen kunnen rijden om de producten te plaatsen of op te pakken. Hierdoor kan alles gemakkelijk met de machine worden uitgevoerd en heeft u eigenlijk nergens omkijken naar. Neem dus snel contact op om te bestellen en zorg er voor dat u uw bedrijf uitrust met de beste silo’s die er te vinden zijn.