Garandeer veiligheid op de werkplaats met een safetypat

meetwinkel - SafetypatElke innovatie brengt bepaalde risico’s met zich mee. Zeker als iets nieuw is en nog niet volledig wordt begrepen, dan zijn de kansen op ongelukken groot. Als je als particulier zelf aan de slag gaat met een uitvinding, dan ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen. Maar als je als personeelslid werkzaam bent op een werkvloer, dan is de eigenaar of toezichthouder natuurlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel op die werkvloer. Om de veiligheid te kunnen garanderen moet daarom gebruik worden gemaakt van een safetypat. Met een safetypat kun je apparaten testen en kun je dus onderzoeken in hoeverre het werk gevaar kan opleveren voor de werknemers. Natuurlijk heb je diverse apparaten in de werkplaats en dus heb je een universele safetypat nodig die allerlei functies kan toetsen om te zien of het veilig is. Om die reden is het een goed idee om een uitgebreide safetypat te bestellen via meetwinkel.nl. Wat je nodig hebt is een safetypat conform de norm NEN 3140. Deze norm omvat namelijk vele eisen en je wilt deze allemaal kunnen testen. Kijk daarom snel op de website van meetwinkel.nl om te kijken welke safetypat je nodig hebt om alles te kunnen testen wat omvat wordt door deze NEN 3140 norm. Tevens wil je natuurlijk een safetypat die dat allemaal eenvoudig kan doen. Je hebt niets aan een ingewikkelde machine waar alleen een expert mee overweg kan. Je hebt dus een safetypat nodig die eenvoudig in gebruik is en toch alles kan testen wat getest moet worden.

Gebruik naast een safetypat ook keuringstickers

Nadat je alle apparaten hebt gecontroleerd met een safetypat en eventueel officieel hebt laten keuren, dan kun je deze apparaten voorzien van een keuringssticker. Sterker nog, dit is verplicht. Met deze keuringsstickers houd je het overzicht op de staat van je machines. Het is vergelijkbaar met een virusscanner die je altijd precies vertelt wanneer je laptop of computer voor het laatst is gescand. Zodra het te lang duurt voordat je je computer opnieuw scant dan zal je een melding krijgen. Een virus scanner heeft dus een soort ingebouwde keuringssticker die een seintje geeft op het moment dat je de veilige datum overschrijdt. Keuringsstickers bevatten ook een datum en de machines dienen opnieuw gekeurd te worden voordat deze datum wordt overschreden. Dit alles natuurlijk met het oog op de veiligheid van de mensen die de machines bedienen en die werkzaam zijn op de werkvloer. Een safetypat kan gebruikt worden om de machines te controleren. Keuringstickers kunnen gebruikt worden om bij te houden wanneer de machines voor het laatst zijn gekeurd en wanneer er een nieuwe keuring noodzakelijk is. beide producten zijn dus prima in combinatie met elkaar te gebruiken om de veiligheid op de werkvloer te garanderen. Beide kun je kopen via meetwinkel.nl. andere meetproducten die je kunt bestellen zijn:

  • Afstandsmeters
  • Drukmeters
  • Klimaat meters
  • Multimeters
  • Thermometers

Voor een volledig overzicht van alle meetinstrumenten kun je natuurlijk het beste even een kijkje nemen op de website van meetwinkel.nl.

Het bestellen van verschillende artikelen

Op het moment dat je wilt bestellen, dan kun je alle artikelen toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je rustig verder winkelen indien je nog meer artikelen nodig hebt. Zodra je klaar bent, dan kun je verder gaan met afrekenen. Betalen gebeurt altijd op basis van een factuur. Je hoeft dus niet van te voren een bedrag over te maken via iDEAL. Je betaalt dus pas nadat je het artikelen van je keuze hebt ontvangen. Daarna kun je nadien altijd terugkomen om andere artikelen te bestellen.