Familiedag Drenthe

Woont het grootste gedeelte van jullie familie in de Drentse provincie? Dan is het logisch om dan ook de familiedag te Drenthe te houden! Voor veel families is het een goede gewoonte om eens in het jaar of eens in de twee jaar met zijn allen bij elkaar te komen. Het geeft iedereen weer eens de kans om elkaar te zien, want door drukte lukt het vaak niet altijd om bij ieder familielid op verjaardag te gaan. Het gebeurt dan ook zelden dat echt iedereen bij elkaar is en dat is natuurlijk jammer, want dan vervreemd je van elkaar. Met regelmaat een familiedag in Drenthe houden is dan ook een uitstekend idee om de contacten met elkaar te onderhouden. Je kunt weer eens met elkaar bijpraten en weer een beeld krijgen van waar iedereen mee bezig is. Voor de oudere generaties is het natuurlijk ook ontzettend leuk om elkaars kinderen en kleinkinderen te zien en te kijken hoe groot zij alweer zijn geworden. Iedereen zal dus eigenlijk wel plezier beleven aan een jaarlijkse of tweejaarlijkse familiedag te Drenthe! Bekijk snel de website http://www.brasseriedeberken.nl/.

Wat te doen tijdens familiedag Drenthe?

Elkaar weer eens zien is natuurlijk de belangrijkste reden voor het organiseren van een familiedag te Drenthe, maar natuurlijk willen jullie er met elkaar ook een leuke dag van maken. Je wilt een leuke activiteit doen, zodat je niet steeds maar stil hoeft te zitten aan tafel. Het doen van activiteiten geeft je bovendien de mogelijkheid om eens op een heel andere manier met je familieleden in contact te komen. Nu is er op dit gebied genoeg te vinden in deze provincie, er zijn genoeg plekken waar jullie je familiedag te Drenthe zouden kunnen houden. Toch is de organisatie van een dergelijke dag altijd lastig en niemand zit er eigenlijk echt om te springen om de organisatie op zich te nemen. Het probleem is dat er over algemeen grote leeftijdsverschillen bestaan in de familie, wat het lastig maakt om een activiteit te vinden die voor iedereen geschikt is. Niet iedereen zal fysiek immers hetzelfde kunnen doen en ook is het nog eens zo dat interesses vaak sterk afwijken. Wat de een ontzettend leuk vindt, vindt de ander niet veel aan. En dan is er ook nog altijd de vraag: begin je de familiedag in Drenthe met eten of sluit je het af met een maaltijd? Of ga je zowel aan het begin als aan het eind met elkaar eten?

Brasserie de Berken

Er zijn dus veel zaken om in overweging te nemen op het moment dat jij een familiedag in Drenthe moet gaan organiseren. Weet jij niet zo goed wat te doen? Neem dan eens een kijkje op de website van Brasserie de Berken. Zij bieden complete arrangementen aan voor familiedagen, waar ook jullie waarschijnlijk veel plezier aan zullen kunnen beleven! Je kunt bij hen diverse activiteiten boeken, zoals fietstochten, wandelingen of excursies over het natuurgebied het Drouwenerzand. Ook zit je culinair gezien bij hen goed voor je familiedag in Drenthe, zij bieden diverse opties zoals:

  • drie- of viergangen menu
  • high tea
  • Berkenplate
  • lunchbuffet
  • brunch

Je kunt er dus ook prima voor kiezen om enkel wat met elkaar te gaan eten en drinken, bijvoorbeeld door eerst een heerlijke high tea met elkaar te nuttigen en daarna nog van een heerlijk menu genieten. De mogelijkheden zijn groot! Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden voor jouw familiedag in Drenthe? Neem dan eens een kijkje op de website van Brasserie de Berken of neem gewoon eens contact met hen op om de mogelijkheden door te nemen!