Enveloppen

Je kan allerlei soorten enveloppen bestellen bij Drukwerkdeal.nl. Naast de standaard witte uitvoeringen, zijn ze ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en trendy looks. Drukwerkdeal.nl maakt enveloppen bestellen voor jouw organisatie of eigen gebruik mogelijk op allerlei manieren. Stel aan de hand van de verschillende opties de enveloppen samen die jij nodig hebt voor de verzendingen. Binnen een paar stappen heb je de ideale collectie samengesteld waarin jij materialen zonder problemen kan versturen. De bedrukte enveloppen zijn helemaal aan te passen aan een huisstijl. Deze kunnen voorzien worden van een tekst en een afbeelding. Bedrukte enveloppen bestellen is ook ideaal als je in de sfeer van een feest of evenement gepaste enveloppen wilt gebruiken. Jouw ontwerp kan je dan zelf aanleveren bij de bestelling of je kan het ontwerp vormgeven in de ontwerptool van Drukwerkdeal.nl. Mocht je dus zelf niet over een ontwerpprogramma beschikken, dan biedt Drukwerkdeal.nl de mogelijkheid je eigen ideeën te creëren voor de enveloppen bestellen. Zo geven ze een andere manier dat jij je eigen creativiteit kwijt kan en deze over te brengen op de enveloppen. De onbedrukte enveloppen zijn verkrijgbaar in de formaten EA5/6 van 220 bij 110 mm tot aan het formaat EC4 340 x 240 mm. In totaal heb je de keus uit 8 formaten voor de enveloppen bestellen.

Enveloppen bestellen in en met de mooiste kleuren

Onbedrukte enveloppen bestellen kunnen veelal voorzien worden van de PMS kleuren of de full color kleuren combinatie. De PMS, afkorting voor Pantone Matching System, is het meeste geschikt voor het bedrukken van de huisstijl. Dat komt door het gebruik van de specifieke kleuren, waarmee de huisstijl nog beter uit komt op de enveloppen. Voor de bedrukte enveloppen heb je de keus uit de volgende PMS samenstellingen:

  • Enkelzijdig 1 PMS-kleur
  • Enkelzijdig 2 PMS-kleuren
  • Enkelzijdig 3 PMS-kleuren

De full color kan ook gebruikt worden, maar meestal voor het afdrukken van foto’s of andere grote afbeeldingen. Mocht je de envelop willen voorzien van een foto-afdruk, dan is full color de beste keus voor het beste resultaat. Helaas is het voor de gekleurde enveloppen niet mogelijk deze te voorzien van de huisstijl. Dat neemt niet weg, dat dit bijzondere enveloppen zijn om aan te schaffen. Ze zijn verkrijgbaar in ruim 22 kleuren. De metalic enveloppen zijn in 19 kleursoorten te krijgen. Daarnaast zijn deze ook nog te krijgen in verschillende groottes, alleen zijn niet alle formaten in alle kleuren te bestellen. Dit zie je direct als je een formaat hebt geselecteerd.

Aanvullende opties

Naast het afdrukken in de huisstijl, biedt Drukwerkdeal.nl meerdere materiaalsoorten voor de enveloppen. Voor enveloppen bestellen die bedrukt worden in huisstijl, hebben ze de keus uit de volgende materialen:

  • Bankpost wit
  • ECO 100% recycled
  • Biotop naturel
  • Vergéwit en naturel

Via het ‘info-icoon’ lees je meer over het type materiaal. Zo is bankpost wit het meest gangbare en naturel. Voor de milieubewuste onder ons is de ECO en de biotop naturel uitvoering perfect. De vergé enveloppen kunnen besteld worden als een luxere uitstraling geschikter is voor de verzendingen. Naast type materialen zijn er ook uitzonderlijke enveloppen beschikbaar voor enveloppen bestellen, waaronder de luchtkussenveloppen en de kraft-enveloppen. De luchtkussenenveloppen kunnen eigenlijk niet ontbreken in een productiebedrijf. Ook als je zelf artikelen maakt en deze verzend, kunnen deze uitvoeringen geschikt zijn. Indien gewenst kan je ze zelfs voorzien van een afbeelding om de envelop herkenbaar te maken. De kraft-enveloppen zijn ideaal voor een exclusieve verzending vanwege de trendy organische en karakteristieke lichtbruine look. Het is duidelijk dat je voor allerlei soorten enveloppen bestellen terecht kan bij Drukwerkdeal.nl. Indien nodig kan je via chat of telefonisch je vragen stellen