Elke magazijn heeft snelroldeuren nodig

labex - snelroldeurenEen magazijn heeft meestal een deur naar buiten. Het is de plek voor laden en lossen van vrachtwagens of de ingang voor de lopende band. Ook kan het een scheiding zijn tussen de koelcel en een ander, warmer gedeelte van het magazijn. Om allerlei sectoren van uw magazijn af te schermen hebt u snelroldeuren nodig. Met een druk op de knop vliegen de snelroldeuren omhoog. Deze deuren van labex.nl behalen bijvoorbeeld een enorme snelheid. Met maar liefst 3 meter per seconde zijn het één van de snelste deuren die u online kunt vinden. Zoekt u daarom een oplossing waarbij het draait om de snelheid van het openen van de deur? Kies dan voor onze oprolbare deuren. Als u er doorheen bent gelopen dan sluiten ze zich met eenzelfde snelheid zodat warmte of de koelte niet kan ontsnappen. Andere voordelen van de snelroldeuren zijn onder andere:

  • Het feit dat u op tijd en op energie bespaart. En dat betekent uiteraard dat u op geld bespaart.
  • Onze snelroldeuren zijn leverbaar voor allerlei doeleinden: als vriesdeuren, vluchtwegen, cleanrooms maar ook voor supermarkten.
  • En persoonsongevallen of materiële schade is bij een botsing uitgesloten want onze snelroldeuren zijn uitermate veilig dankzij het “soft-edge profiel”.

Snelroldeuren op maat laten maken? Dat is voor ons geen probleem

U kent deze snelroldeuren waarschijnlijk wel als u in een supermarkt of logistiek centrum hebt gewerkt. U kunt op een grote knop drukken maar meestal trekt u aan een koord. De deur zal zich razendsnel oprollen en u kunt zonder tijdsverlies uw weg in of uit het magazijn vervolgen. Klanten kunnen niet naar binnen gluren en het geeft een mooie afscheiding tussen winkel en de rest van het gebouw. Als u graag snelroldeuren wilt kopen dan kunt u dat uiteraard als totaalpakket bij Labex aanschaffen. Want niet alleen krijgt u uw gewenste snelroldeuren snel geleverd, we monteren ze ook voor u. Nadien hebt u er nauwelijks omkijken meer naar want dit type deur is onderhoudsarm. Mocht het haperen of vastlopen dan belt u ons direct op. Wij staan namelijk te allen tijde voor u klaar want onze eigen vakkundige technici verrichten naast de montage ook het onderhoud en de eventuele reparaties. Wilt u graag weten wat snelroldeuren u gaan kosten? Dan kunt u gratis een offerte opvragen. Geef aan wat de afmetingen zijn en welk type deur u wenst. Dan stellen we direct een offerte op. Gaat u daar akkoord mee? Dan maken we vervolgens een afspraak voor de plaatsing van uw gloednieuwe deuren. Deze deuren zijn uitgerust met een lichtgordijn. Een ander groot voordeel is dat u de deur niet op uw hoofd kunt krijgen. Mocht u er langdurig onderstaan omdat een pallet of pompkar klem zit, dan kan u aldus niets gebeuren want de deur stopt vanzelf als de opening wordt geblokkeerd.

Kijkt u ook naar de rest van ons assortiment!

Naast dit type deuren hebben we een keur aan ander materiaal. Zo verkopen we ook overheaddeuren, brandwerende deuren, strokengordijnen en pendeldeuren. Hebt u nog vragen voordat u een offerte gaat aanvragen? Neem dan eerst even contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen. Ons bedrijf is gevestigd in Enschede en u bent daar op afspraak van harte welkom. We laten u graag alle type deuren zien zodat u weet wat voor vlees u in de kuip hebt. De snelroldeuren zijn van alle markten thuis. Of ze nu warmte of de kou moeten vasthouden of als afscheiding dienen tussen de keuken en een restaurant, deze deuren zijn de beste oplossing.