Een waterkoeler kopen of huren

aqualight - WaterkoelerAqua Light waterkoelers zijn een ideale toevoeging in diverse situaties. Denk bijvoorbeeld voor:

  • op uw kantoor
  • in de wachtkamer
  • in de winkel
  • bij u thuis

Er zijn uiteenlopende opties waar u de waterkoeler kunt plaatsen en hoe u deze bij Aqua Light kunt afnemen. Gaat u de waterkoeler voor zeer lange tijd gebruiken? Dan kan het aanschaffen van het apparaat de goedkoopste optie voor u zijn. Wilt u echter eerst uitproberen of het wel daadwerkelijk gebruikt wordt in de ruimte waar u de waterkoeler wilt plaatsen? Dan kunt u er in eerste instantie voor gaan om het apparaat te huren. Daarnaast biedt Aqua Light nog een derde optie: de All in optie. Je huurt hiermee de waterkoeler inclusief de service en het water voor een vaste prijs per maand. Al deze opties hebben zo hun voordelen en afhankelijk van hoe u de koeler in wilt zetten en hoe u deze gaat gebruiken, kan ervoor zorgen dat een bepaalde optie de goedkoopste voor u is. De medewerkers van Aqua Light geven u hier uiteraard graag meer informatie over. Ook via de website is het mogelijk om een offerte aan te vragen en op die manier bent u er op korte termijn achter wat de beste optie voor u is.

De voordelen van een waterkoeler

Wist u dat wanneer u een waterkoeler in bijvoorbeeld het kantoor plaatst dat dit ertoe leidt dat uw medewerkers minder thee, koffie en frisdrank drinken en meer water zullen consumeren? Dit is niet alleen goedkoper voor u, maar het is ook nog eens een stuk beter. Dit betekent dus dat er minder zieke medewerkers zijn en dat levert u ook weer een hoop geld op. Het plaatsen van een waterkoeler in uw kantoor is dus een heuse investering die u al op korte termijn winst kan opleveren. Daarnaast heeft onderzoek ook uitgewezen dat het voor medewerkers een goed excuus is om even een rondje te lopen. Zo komen zij meer in beweging en ook dat komt ten goede van de gezondheid van uw medewerkers. Door een waterkoeler in gebruik te nemen op uw kantoor slaat u dus meerdere vliegen in een klap en daar worden zowel u als uw medewerkers erg blij van. Tenslotte zullen zij het ook zeker niet erg vinden dat ze zich fitter voelen doordat zij meer bewegen en gezondere drankkeuzes maken.

Bestel vandaag nog uw waterkoeler

Ook wanneer u al een waterkoeler in gebruik heeft, kan Aqua Light een offerte voor u uitschrijven. Zo kunt u bekijken of een overstap naar dit bedrijf het overwegen waard is. Ook wanneer het op waterkoelers aankomt, wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Vraag dus daarom vandaag nog die offerte aan om te zien hoeveel u kunt besparen. Een RFX KK koeler huurt u al inclusief vanaf €9,95 per maand. En dit is inclusief jaarlijks onderhoud. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om voor de All in optie te gaan. Ze hebben dan zelf geen omkijken naar onderhoud en ook het water voor de waterkoeler wordt iedere maand op tijd aangevuld. Hier hoeft u dus zelf niet over na te denken en dat is wel zo prettig. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u contact opnemen met Aqua Light. Neem ook eens een kijkje op de website om te zien welke waterkoelers zij allemaal in de aanbieding hebben voor u. Hier kunt u ook meer lezen over de service en kwaliteit en wat er allemaal bij de prijs inbegrepen is. Wilt u meteen uw bestelling plaatsen. Dan kan dat natuurlijk ook online!