Een vervangende Makita 18v accu van de hoogste kwaliteit

accu-machine - makita 18v

Het probleem waar mensen vaak tegen aanlopen als ze een vervangende accu bestellen, is dat deze niet van dezelfde kwaliteit is als de originele accu. Sterker nog, het komt vaak voor dat de accu na een paar weken al defect is. Verder is de accu veel te snel leeg tijdens de weken dat de accu wel functioneert. Mensen zijn daarvoor wantrouwig richting vervangende accu’s. Dit is jammer, want de reputatie van slechte accu’s wordt voornamelijk veroorzaakt door een paar rotte appels onder de webshops die vervangende accu’s verkopen. Wij van accu-machine.nl zijn echter altijd bezig met kwaliteit. Een bekende manier van andere webshops om hun winst te vergroten is door accu’s te verkopen met slechte cellen. Een accu van Makita 18v gaat door dergelijke cellen vaak na een paar weken al kapot. Bij ons hoef je je echter geen zorgen te maken over slechte cellen, want wij maken alleen gebruik van cellen van topmerken zoals:

  • Samsung
  • LG
  • Panasonic

De cellen van deze merken worden ook in de originele accu’s gebruikt. Daardoor is een vervangende Makita 18v accu die je bij ons bestelt net zo goed als de originele accu. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat de accu toch niet functioneert. Volgens onze eigen statistieken komt dit ongeveer 1 op de 250 keer voor. Mocht het jou overkomen dat jij net die ene slechte accu ontvangt, dan krijg je kosteloos een nieuwe Makita 18v accu toegestuurd. Dat is in ieder geval de garantie die wij kunnen bieden. Wij zijn dan ook geen webshop die enkel accu’s verkoopt, wij zijn een webshop waar je terecht kunt voor kwaliteit en expertise. Wij hebben een reputatie van professionaliteit opgebouwd en dat willen we natuurlijk graag zou houden. Daarom zijn we altijd bezig met kwaliteitscontrole en houden we goed in de gaten welke cellen op dit moment het beste zijn. Dus mocht je op zoek zijn naar een Makita 18v accu, zoek dan niet verder en neem geen risico met andere webshops, maar bestel de Makita 18v accu gewoon bij ons. Je krijgt 12 maanden garantie, dus als de accu er toch na een paar weken mee ophoudt, dan kun je direct een nieuwe krijgen.

Met een gerust hart een Makita 18v accu bestellen

Mocht je een Makita 18v willen bestellen, dan kun je dat direct online regelen. Maar voordat je tot de bestelling overgaat, wil je misschien iets meer weten over wat je kunt verwachten. Zoals gezegd krijg je 12 maanden garantie op je aankoop. Deze garantie bieden bij met veel vertrouwen, want we zijn er vrij zeker van dat je tevreden zult zijn. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan kun je de Makita 18v accu inleveren. Mocht je niet een nieuwe willen ontvangen, dan krijg je natuurlijk netjes je geld terug. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk. We hebben van al onze klanten een gemiddeld beoordelingscijfer van een 9.3. Dus dat geeft ons en de klanten het vertrouwen dat we op het goede spoor zitten. Tot slot is het goed om te weten dat je boven de 67,95 euro geen verzendkosten hoeft te betalen en voor telefoonaccessoires betaal je helemaal geen verzendkosten.

Bestellen doe je in 3 simpele stappen

Als je wilt bestellen dan moet je eerst het product van je keuze zien te vinden. Dit kan via de keuzemenu’s of de zoekmachine. Zodra je het artikel hebt gevonden, dan voeg je deze toe aan de winkelwagen. Daarna volgt de laatste stap en dat is het afronden van de bestelling door te betalen. Dit kan veilig en vertrouwd online via iDEAL.