Een training voor feedback geven volgen

Ik merk al een langere tijd dat het lastig voor mij is om mensen aan te spreken op hun gedrag. Ik vermijd vaak deze situaties, omdat ik dit zo lastig vind. Dit is niet alleen het geval voor dingen die iemand beter kan doen, maar ook voor complimenten. Ik wilde hier al een tijdje wat aan doen, maar wist niet wat. Mijn manager gaf aan dat ik een training mocht volgen voor feedback geven en die had ik gevonden op feedbackgeven.nl. Ongeveer vier jaar geleden ben ik afgestudeerd en ik vond erg snel een leuke baan. Ik werk nu voor een groot bedrijf in Amsterdam en vind het werk erg leuk. Ik vind dat er een groot verschil zit tussen het hebben van een baan en studeren, maar ik leer erg veel en heb veel leuke ervaringen opgedaan. Ik heb gemerkt dat het erg belangrijk is om feedback te geven en dat het belangrijk is om dit op een goede manier te doen. Tijdens mijn studie moest ik vooral mijzelf evalueren en af en toe projectgenoten, maar hier werd weinig mee gedaan. Maar ik heb gemerkt dat als je langere tijd met mensen werkt, dat feedback erg belangrijk is. Ik ben iemand die niet graag mijn mening over iemand geeft, of zijn presteren. Ik probeer altijd deze situaties te vermijden, want ik ben bang dat ik het op een verkeerde manier doe en dan iemand kan kwetsen. Ook iemand een compliment geven vind ik erg lastig en wist niet hoe ik dit het beste kon doen. Mijn manager had ook opgemerkt, dat ik het lastig vind om feedback te geven en tijdens diverse gesprekken bespraken wij dit. Het leek ons uiteindelijk het beste dat ik een training zou volgen, zodat ik dit op een goede manier kon leren doen.

Een training van een dag voor feedback geven

Online zochten wij naar training die ik kon volgen en wij vonden een interessante training op de website feedbackgeven. Via de website werd een eendaagse training aangeboden voor mensen die moeite hebben om feedback te geven. Dit bedrijf biedt een training aan in kleine groepen op verschillende locaties in Nederland. Toen ik de informatie op de website las, toen herkende ik mijzelf in de voorbeelden en had het gevoel dat ik veel kon leren. Dit bedrijf is meerdere jaren gekozen tot beste opleider van Nederland en heeft veel goede reviews, hierdoor wist ik dat de training voor feedback geven goed zou zijn.

Veel geleerd van de training

Drie weken geleden heb ik de training voor feedback geven gevolgd en het was zeer leerzaam. Er werden veel handige praktijkoefeningen gedaan en wij konden alles direct bespreken. De begeleider kon al onze vragen beantwoorden en had goed door waarom het lastig voor de meeste mensen was om feedback te geven. Ik voel mij nu veel zekerder en heb veel minder moeite om feedback te delen. De training was een goede keuze en kan ik aanraden als je moeite hebt met het delen van feedback.

  • De training wordt gegeven in kleine groepen
  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen en is verkozen tot beste opleider
  • Er waren veel bruikbare oefeningen
  • De begeleider was erg behulpzaam en gaf goed les