Een polsbrace voor de juiste ondersteuning

Veel mensen die een kantoorbaan hebben en dus veel achter de computer zitten hebben vaak last van pijnlijke polsen. Dit wordt ook wel het carpaal tunnel syndroom genoemd. De pijn in je polsen wordt veroorzaakt doordat je bijna continue dezelfde beweging maakt en er hierdoor scheurtjes in je pezen ontstaan. Deze scheurtjes veroorzaken de pijn die je voelt en kunnen je er dus van weerhouden om de werkzaamheden uit te voeren die bij jouw dagelijkse bezigheden horen.

  • Artrose
  • Overbelasting
  • Zwakke polsen

Er zijn echter ook een hoop andere oorzaken voor pijnlijke polsen. Je kunt je pols bijvoorbeeld kneuzen (of zelfs breken), je kunt het overbelasten tijdens het sporten of ziektes zoals artrose of reuma kunnen je ook veel pijnklachten geven. Waar jouw pijnlijke polsen ook vandaan komen, een ding is zeker: je wilt er zo snel mogelijk vanaf komen. Het is dan een verstandig idee om naar de dokter te gaan en hem of haar ernaar te laten kijken zodat je naar een (blijvende) oplossing kunt zoeken, maar in de tussentijd kan een polsbrace je veel verlichting geven. Met een polsbrace die past bij jouw problemen word je pols op de juiste manier ondersteunt en ervaar je in de meeste gevallen een stuk minder pijn of zelfs helemaal geen pijn meer. Als je zwakke polsen hebt die bijvoorbeeld makkelijk overbelast raken dan kan het handig zijn om te investeren in een goede polsbrace zodat je deze altijd in huis hebt en op ieder moment kunt gebruiken.

Het aanschaffen van een goede polsbrace

Wanneer je op zoek gaat naar een polsbrace dan zul je er al snel achter komen dat je hier veel keuze in hebt. Een van de belangrijkste dingen om op te laten is dat je een polsbrace koopt die bij jou past. Veel braces komen in verschillende maten. Een te kleine maat zal je pols afklemmen en dit kan zelfs tot nog meer pijn en problemen leiden en dat wil je natuurlijk niet. Een te grote brace geeft je niet de ondersteuning die je nodig hebt. Op de website van All 4 Fysio vind je uiteenlopende soorten braces. Niet alleen voor de pols, maar ook voor de knie, enkel en bijvoorbeeld je schouder. Voor bijna ieder lichaamsdeel is er wel een passende brace. Afhankelijk van je problemen kies je de brace die jij nodig hebt. De kwaliteit van de producten die je op de website van All 4 Fysio kunt aanschaffen is zeer goed en dat is dus nog meer reden om hier je bestelling te plaatsen. Kom je er niet helemaal uit welke polsbrace jij nodig hebt of welke maat je moet bestellen? Neem dan contact op met de advieslijn. Zij hebben een ruime ervaring op het gebied van braces en ze kunnen je dus precies vertellen wat je wel en niet nodig hebt. Het is zeker aan te raden om met hen contact op te nemen.

Meer informatie over een polsbrace

Wanneer je gaat kijken op de website van All 4 Fysio dan vind je niet alleen uiteenlopende producten op het gebied van fysiotherapie, maar ook kun je hier uiteraard meer informatie vinden over alle producten die ze hier aanbieden. Ook over de polsbrace die jij op het oog hebt kun je hier goed terecht. Het is dus niet altijd nodig om contact op te nemen met de advieslijn. Je kunt al voldoende informatie vinden op de website. Het plaatsen van een bestelling voor bijvoorbeeld een polsbrace is ook zeer makkelijk. Heb jij problemen met je pols? Dan vind je hier een passende oplossing.