Een platte buik in 70 dagen met behulp van buikspier oefeningen

Het hebben van een platte buik is een droom van vele mensen. Helaas blijft het vaak een droom, omdat het enorm lastig is om je buik plat te krijgen en ook om deze plat te houden. Los daarvan vinden veel mensen het ook fijn om buikspieren te hebben die je kunt zien. Het gaat hier om het zogenaamde sixpack. Vooral mannen vinden het mooi om een sixpack te hebben. Een dieet helpt vaak niet om een platte buik te krijgen. Wat je vaak ziet met een dieet is dat mensen afvallen en overal vet verliezen behalve in het buikgebied. De buik blijft aanwezig hoe slank ze verder ook worden. Dit is niet vreemd, want het lichaam schenkt geen prioriteit aan het buikvet. Dit zal dus pas aangepakt worden als er echt geen vet meer in het lichaam is. Een dieet is prima, want het zal zeker helpen om je buikvet aan te pakken, maar alleen als je het combineert met een goede workout. Dus wat je moet doen is buikspier oefeningen. Verder is het ook belangrijk dat je de juiste buikspier oefeningen doet. Als je namelijk zonder meer je buikspieren gaat trainen met behulp van gewichten, dan wordt je buik niet plat. Het vet wordt omgezet in spieren, maar deze blijven uitsteken. Het gebruik van gewichten als kettlebels is wel weer goed om je buikspieren te trainen, maar als je in de sportschool gewichten met de buikspieren gaat tillen op een machine, dan is het juist niet effectief. Er is dus een verschil tussen buikspier oefeningen die je buik plat en strak maken en buikspier oefeningen die je buik gespierd maken. Het beste is dan ook om eerst buikspier oefeningen te doen die ervoor zorgen dat je buik plat wordt en indien je een gespierde buik wilt, dan kun je daarna altijd nog buikspier oefeningen uitvoeren waarmee je spieren kweekt voor een sixpack. Het is altijd verstandig om deze volgorde aan te houden als je veel buikvet moet verbranden. Als je al een strakke buik hebt en je wilt gewoon een sixpack, dan kun je deze volgorde natuurlijk negeren.

De beste buikspier oefeningen vind je op bestebuikspieroefeningen.nl

Als je inderdaad in 70 dagen een strakke buik wilt, dan zal je een strak trainingsschema moeten volgen en je moet natuurlijk ook gebruik maken van het juiste dieet. Via de website bestebuikspieroefeningen.nl kun je een compleet pakket bestellen dat bestaat uit de juiste literatuur, een passend dieet en workout instructies. Je kunt via de website een volledig pakket bestellen. Je kunt dan via een dvd een kettlebell workout volgen. Naast de training volg je ook nog een goed dieet. De literatuur helpt je om de juiste voedingsmiddelen te nuttigen en het is ook belangrijk om bepaald voedsel te mijden. Als je de instructies precies volgt en intensief gaat trainen (dus geen sessies overslaan), dan kun je daadwerkelijk binnen een tijdsbestek van 70 dagen en strakke buik krijgen. Als je daarna blijft doorgaan met de buikspier oefeningen, dan zal je buik alsmaar gespierder worden. Na het dieet moet je ervoor zorgen dat je de foute voedingsmiddelen blijft vermijden zodat je buikje niet terugkomt.

Wat zit er in het pakket?

Als je besluit om het pakket te bestellen waarmee je je buikje kunt verliezen, dan wil je natuurlijk weten wat je allemaal krijgt. Hieronder vind je een opsomming van alles wat je ontvangt als je bestelt:

  • Het officiĆ«le 10 weken voeding en training programma E-book
  • Het Six Pack 10 weken training en voeding dagboek
  • De Sixpack kracht training juiste vorm gids
  • Toegang tot het online ledengedeelte met 69 dage video coach