Een plastic tafelkleed kunt u eenvoudig schoonhouden

Als u jonge kinderen hebt dan weet u natuurlijk wel hoe lastig de maaltijden kunnen zijn. Als ze geen zin hebben om te eten dan gooien ze het liever weer uit hun mond of van hun lepel op de grond of uw mooie schone tafelkleed. Mocht uw peuter in zijn eigen zitje zitten dan plaatst u wellicht een placemat onder zijn bordje. Maar zelfs dan kunnen ze nog enorm knoeien. Een plastic tafelkleed is een simpele oplossing voor dit probleem. Wilt u graag een plastic tafelkleed online bestellen omdat u een druk leven leidt en daarom graag een online bestelling plaatst op het tijdstip dat u het beste uitkomt? Neem dan eens een kijkje op Tafelzeil Online. Niet alleen bieden we u een plastic tafelkleed aan, we verkopen tevens vele tafelzeilen, gecoat linnen en ook tafelkleden. Het plastic tafelkleed kunt u in de vorm bestellen die u wenst. We bieden op dit moment meer dan 550 verschillende dessins aan. Dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. Gelukkig kunt u erg eenvoudig uw zoekgebied verkleinen. Klik op de categorie├źn waarbinnen u graag wilt zoeken zoals:

  • Het type design. Denk aan eten & drinken, strepen, stippen of bloemen,
  • Of zoek op kleur. We bieden in principe in vrijwel elke denkbare kleur wel een plastic tafelkleed aan,
  • Ook op het patroon zoals tegeltjes of hartjes kunt u zoeken.
  • En zo zijn er diverse mogelijkheden waarmee u snel uitkomt bij een product dat u wel over uw tafel heen zou willen leggen.

Neem een handig plastic tafelkleed mee op vakantie

Niet alleen is een plastic tafelkleed erg handig als u kinderen hebt. Ook buiten kunt u een plastic tafelkleed gebruiken. Leg het over uw tuintafel om het eenvoudig schoon te houden maar ook zodat u het niet af hoeft te nemen tijdens een warm seizoen. Mensen die een bungalow huren of met de tent dan wel caravan op vakantie gaan kunnen ongetwijfeld ook wel een plastic tafelkleed gebruiken. Het eet net wat prettiger als u bijvoorbeeld lekker aan het barbecue├źn bent. U kunt het nadien uitkloppen en hardnekkig vuil eenvoudig met een doekje en wat reinigingsmiddel afnemen. Mochten uw kinderen dol zijn op tekenen, verven, kleien of een andere hobby hebben waarbij knoeien onoverkomelijk is dan begrijpt u natuurlijk wel dat ook dan een plastic tafelkleed als geroepen komt. Houdt u er wel rekening mee dat u in principe dit kleed niet in de wasmachine kunt gooien? We hebben echter wel een kleine groep aan kleden die u wel op 30 graden kunt wassen met een fijnwasprogramma. U kunt per product zien wat de kosten per meter zijn. Die vallen vrijwel altijd aanzienlijk mee dus u bent eigenlijk nooit een dief van uw portemonnee. U bepaalt hoe u het plastic tafelkleed ontvangt. Wilt u het recht afgesneden van de rol op maat ontvangen? Of hebt u een ronde tafel en wilt u het daarom rond gesneden ontvangen? Wij maken het in ieder geval graag op maat.

Ook al knoeien de kinderen, u houdt het kleed netjes en schoon

Als u graag de kat uit de boom kijkt dan kunt u ook van een paar designs een monster opvragen. We sturen kleine staaltjes naar u op zodat u het dessin met eigen ogen kunt bekijken en tevens de textuur van de kleden kunt voelen. Bent u tevreden? Maak dan de online bestelling en bestel bijvoorbeeld op werkdagen voor 14:00 uur. Want PostNL zal het in dat geval de volgende dag bij komen afleveren. Hebt u nog vragen? Chat dan met een medewerker of stuur een e-mail.