Een meubellift huren

Op het moment dat wij introkken in ons appartement maakten we er al grapjes over: het wordt een ware ramp om alle meubelen hier weer uit te krijgen. Het is inmiddels enkele jaren geleden dat we na onze studententijd eindelijk een geschikt appartementje vonden waar we konden samenwonen. Aangezien we allebei graag van de meubelen af wilden die we tijdens onze studententijd gebruikt hadden, besloten we om helemaal opnieuw te beginnen. Dit betekende dat we alle meubelen nieuw kochten. En zo kwamen de meeste meubelen in losse stukken binnen. Dit was nog heel erg goed te doen. Maar toen we een tijdje geleden besloten om te gaan verhuizen, werd het toch wel echt duidelijk dat de grapjes die we al jarenlang maakten nu toch wel heel erg echt werden. Hoe gingen we dit voor elkaar krijgen? Een vriend raadde ons aan om eens te kijken naar de optie van een meubellift huren. Dit was de manier waarop hij de zwaardere meubelen van een bovenverdieping had weten te krijgen.

  • Bespaar tijd
  • Bespaar geld
  • Meerdere offertes ontvangen

Hij wees ons op de website van het bedrijf de Verhuisliftvergelijker. Hier kun je op zeer eenvoudige wijze meerdere offertes aanvragen door het invullen van enkele gegevens. Zo worden de kosten voor een meubellift huren ineens een stuk duidelijker.

Offertes aanvragen voor een meubellift huren

Zo gezegd, zo gedaan. We zijn direct naar de website van het bedrijf de Verhuisliftvergelijker.nl gegaan en we hebben hier enkele van onze gegevens ingevuld. Aan de hand daarvan kregen we meerdere offertes voor een meubellift huren. Een aantal dingen vielen ons meteen op. Ten eerste hadden we binnen enkele minuten al meerdere offertes aangevraagd voor een meubellift huren en hiervoor hadden we helemaal niet zoveel gegevens achter hoeven laten. Toen de offertes voor een meubellift huren binnen kwamen werd het ook meteen duidelijk dat we hier inderdaad een heleboel geld mee konden besparen. In de tijd tussen het aanvragen en het ontvangen van de offertes waren we zelf een beetje op onderzoek uit gegaan wat nu de bedragen zijn waar je bij een meubellift huren aan moet denken en het was inderdaad verrassend hoe goed de prijzen waren en hoeveel geld we eigenlijk wel niet konden besparen hierop! Zeker geen verkeerde deal dus! We hebben vrijwel direct een van de offertes uitgekozen en het betreffende bedrijf benadert. Een meubellift huren was toen zo gerealiseerd.

Onze verhuizing

Nu we het meubellift huren zo eenvoudig geregeld hadden, zagen we eigenlijk helemaal niet meer zo op tegen de verhuisdag. En toen de dag eenmaal kwam verliep deze ook zeer spoedig. Een meubellift huren is niet alleen makkelijk, maar het bedrijf was er op het afgesproken moment en we konden toen dus meteen aan de slag gaan. We kunnen iedereen die zware meubelen (of te grote meubelen) op de bovenste verdieping heeft, aanraden om te kiezen voor een meubellift huren. Dit is namelijk zo makkelijk en het maakt je verhuizing een stuk plezieriger. Wij gaan voor onze volgende verhuizing ook zeker weer voor deze optie. En iedereen in onze omgeving die we over een verhuizing horen, raden we direct aan om naar de website van dit bedrijf toe te gaan. De offertes zijn uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Zelfs als je er dus nog niet helemaal zeker van bent of dit wel de goede optie voor je is, dan val je er nog geen buil aan. In het ergste geval heb je er enkele minuten aan besteed, maar dat is natuurlijk nog erg zo niet. Je kunt maar beter weten waar je aan toe bent.