Een longhorn schedel voor aan de muur

Wilt u uw huis op een originele manier inrichten? Kies dan eens voor een country en western stijl. U hoeft natuurlijk niet uw hele huis aan te passen, het kan ook gaan om de tuin of enkel de woonkamer. Een longhorn schedel zal dan in ieder geval niet mogen ontbreken aan de muur. Een schedel kunt u kopen via onze website, Buffalo Schedels. Het biedt een look zoals u dit vindt in klassieke maar ook moderne western films. Maar het kan ook erg Aziatisch overkomen. Dan raden we de Texaanse longhorn schedel echter af en willen we u vragen om eens tussen de collectie buffel schedels te kijken die we importeren uit Thailand en Tibet. De longhorn schedel kunt u na ontvangst direct aan de muur ophangen want het wordt geleverd aan een handig sterk touw. U hebt er enkel een muur en een spijker dan wel een schroef voor nodig. Elk object is uniek omdat het gaat om een echte longhorn schedel en niet om een schedel van plastic. Dat is zeker een reden waarom we met zorg de longhorn schedel die u op onze site kunt vinden hebben uitgezocht. Het is met zorg schoongemaakt en bewerkt. U kunt kiezen tussen:

  • De normale ongebleekte longhorn schedel,
  • De gebleekte variant. Dit is een spierwitte schedel en contrasteert wellicht buitengewoon goed met de muur,
  • Of koop een rijkversierde schedel, met de hand bewerkt voor een wat hoger bedrag.

Hoe u precies een longhorn schedel moet bestellen in onze webwinkel? Dat gaan we u uiteraard nog vertellen.

De longhorn schedel halen we voor u uit Texas

U bent ongetwijfeld wel bekend met het winkelen op het internet. Het scheelt aanzienlijk om een longhorn schedel online te kopen. Want hoe moet u er anders aan komen? Misschien kunt u naar een speciaalzaak aan de andere kant van het land rijden. Maar dat kost erg veel tijd, brandstofkosten en dan is het ook nog eens de vraag of ze ├╝berhaupt een longhorn schedel in hun assortiment hebben liggen. De kans dat u veel meer moet betalen dan de prijzen die u op onze website terugvindt is vrij groot dus u bent een dief van de portemonnee. Er is niet echt een andere mogelijkheid om aan een dergelijke schedel te kopen tenzij u daadwerkelijk naar Texas toegaat. En daar is natuurlijk geen beginnen aan. Maak daarom de keuze op onze website. Klik de schedel aan die u wilt hebben en vervolg uw digitale weg door al uw adres- en contactgegevens in te vullen. Betaal vervolgens het verschuldigde bedrag met behulp van een online betaalservice. Daarbij kunt u denken aan iDEAL, PayPal of de creditcard. U krijgt een bevestiging in uw mailbox en we laten het u tevens weten als het pakketje uw kant op komt.

Natuurlijk jagen we niet op deze dieren

Alle schedels in onze webwinkels zijn afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en worden gebruikt in de vleesindustrie. Het zijn dieren die aldus op ons bordje terechtkomen. Met de botten wordt uiteraard brij weinig gedaan en dat is waar wij de kans schoon zagen. We zorgen ervoor dat de longhorn schedel er goed uit komt te zien. We maken het schoon en bewerken het eventueel en halen het aldus rechtstreeks uit Texas maar ook uit Tibet en Thailand als u liever een waterbuffelschedel wilt ophangen. Omdat we met zorg onze selectie samenstellen is het verstandig om er vroeg bij te zijn zodat u niet tegen een nee-verkoop aanloopt. Bookmark onze website http://www.buffaloschedels.nl/ en neem regelmatig een kijkje en wacht niet al te lang bij het maken van een uiteindelijke beslissing.