Een leuke Girl Party

“Ben jij een Girl Party aan het organiseren en wil je hiervoor echt eens iets origineels doen? Kom dan naar Save Amsterdam! Hier vind je de mogelijkheid om echt een leuke Girl Party te organiseren. Je hebt misschien al eens gehoord van de term escape room. Dit betekent dat je met de groep meiden in een kamer wordt geplaatst waarin een bepaald probleem zich voordoet.

  • Black Hole
  • Zombie Apocalypse
  • Water Flood

Je kiest voor een van deze drie scenario’s voor jullie Girl Party. Je gaat voor een uur de escape room in en moet er in die tijd voor zorgen dat jullie met zijn allen het probleem oplossen. Dit kan alleen door een goede samenwerking voor elkaar gekregen worden. Het doen van een escape room wordt dan ook zeker door allerlei soorten groepen gedaan. Het is natuurlijk ideaal voor jullie Girl Party, maar ook voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of teambuilding is de escape room van Save Amsterdam absoluut ideaal. Het is dan ook niet gek dat meer en meer mensen hier graag meer informatie over willen vinden en hun escape room te boeken. Dit kan natuurlijk bij Save Amsterdam op de korte termijn. Willen jullie volgende week graag een Girl Party houden? Dan zijn de kansen nog steeds behoorlijk groot dat jullie hier een afspraak kunnen maken. We raden je wel aan om dit van tevoren te doen. Anders is de kans aanwezig dat dit niet mogelijk is en je wilt je escape room natuurlijk niet mislopen!

Meer plezier tijdens jullie Girl Party

Het organiseren van een Girl Party kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Het is natuurlijk leuk om naar een feestje toe te gaan, maar als jullie dat al op een zeer regelmatige basis doen, dan kan dit op een gegeven moment toch wel een beetje saai worden. Daarom is het doen van een escape room bij Save Amsterdam ook zo leuk! En door de verschillende soorten problemen waar je hier voor kunt kiezen wordt het alleen maar interessanter. Met de Black Hole moet je ervoor zorgen dat de aarde niet opgeslokt wordt door een zwart gat. Bij de Zombie Apocalypse, je raadt het vast al, moet je de stad redden van zombies. En met Water Flood ga jij het overstromen van de stad proberen tegen te gaan. Voor alle problemen krijg je een uur de tijd om deze op te lossen en je ontsnapt dan uit de kamer. Een andere mogelijkheid is er niet! De spanning van het oplossen van het probleem zal er meteen voor zorgen dat jullie Girl Party een succes is.

Maak je reservering vandaag nog

Wil jij dit ook graag doen voor jullie Girl Party? Dan raden we je aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website en hier een afspraak te maken. Heb je ergens meer vragen over? Dan is het natuurlijk mogelijk om hierover contact op te nemen en een van de medewerkers vertelt je er dan graag meer over. Het is met de mogelijkheden bij Save Amsterdam helemaal niet moeilijk om een geweldige Girl Party te organiseren en dat is nu precies waar je naar op zoek bent! Zeker als jullie nog nooit een escape room hebben gedaan, dan is het zeker de moeite waard om dit eens te doen. Het is toch wel iets wat je ooit gedaan moet hebben. Kom dus snel naar de website toe om er meer over te leren en ontdek het zelf! Hier ga je zeker geen spijt van krijgen.”