Een huis kopen of verkopen? Deze makelaar uit Werkendam helpt u!

Wonen in het zuiden van Zuid-Holland nabij de Biesbosch en dus aan de rand van de Randstad. Klinkt u dat als muziek in de oren? Toch de natuur dichtbij huis maar tegelijkertijd snel op uw werk of naar uw studie kunnen gaan is een droom voor velen. Laat die droom uitkomen en kijk daarom even op de website van deze makelaar uit Werkendam. Want daar vindt u natuurlijk het actuele aanbod aan koopwoningen die deze makelaar uit Werkendam beheert. Neem contact op met de makelaar uit Werkendam en vraag om een rondleiding. Wij kunnen dat snel voor u inplannen maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er al speciale dagen voor uitgekozen zijn waarop u meer dan welkom bent. De makelaar uit Werkendam en wellicht de huidige bewoners leiden u graag even rond. Neem gerust uw eigen makelaar mee om uw belangen te behartigen tijdens de onderhandelingen die later volgen als u graag wilt bieden en kopen. Wilt u veel liever uw huis verkopen en woont u in Werkendam of een andere stad in dit gebied? Dan kunnen wij uw huis opmeten, taxeren, het energielabel opnemen en een advertentie plaatsen op onze eigen website: hofstedemakelaardij.nl. Ook kunnen we, mits u dat wenst, een advertentie op onze sociale zetten net als een bericht op de grote huizenverkoopwebsite van Funda. Dankzij deze methodes zult u uw reikwijdte aanzienlijk vergroten en is de kans op een goed bod, wellicht wel ver boven uw vraagprijs, enorm toegenomen.

Dankzij deze makelaar uit Werkendam kunt u snel verhuizen

Weet u wat belangrijk is bij het zoeken naar een makelaar uit Werkendam?

  • Ten eerste is het verstandig om een makelaar in Werkendam of de omgeving te zoeken als u hier wilt kopen dan wel wilt verkopen. De mannen en vrouwen van Hofstede Makelaardij kennen de omgeving, de markt en kunnen daardoor sneller geïnteresseerden vinden.
  • Ten tweede is het beroep “makelaar” sinds 2001 een vrij beroep. Dat betekent dat mensen zonder relevante studie, voorkennis en achtergrond zich vrijelijk makelaar mogen noemen. De kans dat u er daardoor bekaaid afkomt, neemt erg toe. Laat dat niet gebeuren en kies voor dit kantoor. Wij zijn namelijk aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
  • En ten derde zoekt u natuurlijk naar een makelaar in Werkendam met ervaring die vakbekwaam en nuchter overkomt zonder verkooppraatjes. En dat is dan ook wat u van ons mag verwachten!

Het zijn spannende tijden als u uw huis wilt verkopen. U bent tevens druk op zoek naar een nieuw huis en u moet natuurlijk uw financiële huishouden over de kop gooien. Een hypotheek afkopen, afsluiten, verleggen en wat al niet meer. Wij ontnemen een groot deel van uw kopzorgen door uw woning te koop aan te bieden, door rondleidingen te geven en de onderhandelingen met andere makelaars te voeren.

Weten wat de kosten zijn? Bel ons dan vandaag nog even op

Wist u trouwens dat we niet enkel een filiaal in deze mooie stad hebben maar dat u ons tevens vindt in Gorinchem, Meerkerk, Sliedrecht en in Zaltbommel? Kijk ook eens naar woningen in deze plaatsen en omstreken. Wellicht vindt u er de rust en de vrijheid waarnaar u verlangt! Uiteraard kunt u tijdens openingstijden gerust een van onze kantoren bezoeken voor een vrijblijvend adviesgesprek. We raden het overigens wel aan om van te voren even een afspraak te maken. Bel daarom even met onze klantenservice of stuur een e-mail wanneer dat u het beste uitkomt. Ook online kunt u direct een afspraak maken en u laten terugbellen.

Lees Meer…