Een horeca afzuigkap is onmisbaar in een professionele keuken

Bent u een restaurant begonnen en is de inrichting van de keuken aan de beurt? Dan mag een horeca afzuigkap niet ontbreken. Ventilatie is in de eerste plaats onmisbaar voor elke keuken, hoe klein of groot het dan ook mag zijn. De geur blijft anders dagenlang hangen en dat is in uw eigen woning laat staan in een restaurant totaal onwenselijk. In de tweede plaats is een goede horeca afzuigkap erg belangrijk om rook af te zuigen. U bakt en braadt natuurlijk nogal veel en de rookvorming zal zonder ventilatie en dus een horeca afzuigkap gevaarlijke vormen kunnen aannemen. Met brandgevaar en/of koolstofmonoxidevorming tot gevolg. Het is geen goed idee om zonder een horeca afzuigkap een keuken te runnen, maar dat hoeven we u als restauranteigenaar of chef-kok ongetwijfeld niet uit te leggen. Kijkt u eens op onze website want daar vindt u een keur aan afzuigkappen van bekende merken. Bij Horeca Ventilatie Shop vindt u niet alleen een horeca afzuigkap maar ook allerlei andere handige producten voor de perfecte ventilatie. Er mag geen enkele nare geur in de keuken blijven hangen en deze geur mag al helemaal niet het restaurantgedeelte bereiken. Uw klanten zitten er niet op te wachten om iets anders dan de overheerlijke gerechten die u hen voorschotelt te ruiken.

Bestel vandaag nog uw gewenste horeca afzuigkap

Het uitzoeken van de juiste horeca afzuigkap is nog een behoorlijke klus. Niet in de laatste plaats omdat we een groot assortiment aanbieden aan producten in allerlei afmetingen. We willen natuurlijk voor gigantische keukens zoals u die vindt op cruiseschepen en ziekenhuizen ventilatie kunnen aanbieden maar ook voor cafetaria’s en toprestaurants waar u wellicht aan een enkele horeca afzuigkap meer dan genoeg hebt.

  • De afmetingen van de keuken en met name het kook- en bakgedeelte spelen een rol bij het uitzoeken van de juiste horeca afzuigkap.
  • Maar ook het doeleinde van de keuken. Mocht er voornamelijk gefrituurd worden dan hebt u een ander type horeca afzuigkap nodig dan wanneer er veel gebraden of geroosterd wordt.
  • En kiest u voor A-kwaliteit? Of hebt u iets minder geld te besteden en is de B-kwaliteit ook een prima optie?

We kunnen u natuurlijk helpen bij het uitzoeken van de juiste horeca afzuigkap. Belt u ons gerust even op of stuur ons een e-mail. We helpen u graag op weg. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten en dan bellen we u op een geschikt moment terug. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen. Die offerte ontvangt u kosteloos van ons en is geheel vrijblijvend. Pas als u daar akkoord mee gaat, dan gaan we tot levering over.

We verkopen een keur aan professionele horeca ventilatie.

Als u niet over de juiste kennis beschikt om deze ventilatie te installeren dan begrijpen wij dat als geen ander. U bent immers een kunstenaar die in de keuken fabelachtige gerechten creëert, niet een monteur. Voor een kleine meerprijs die u direct in de offerte kunt laten opnemen zullen we al uw bestelde producten installeren. Dat is niet de laatste keer dat u ons ziet want we voeren tevens het onderhoud uit. Uw ventilatie moet immers zo nu en dan gekeurd worden en wie kunnen dat beter doen dan het bedrijf waar u het gekocht hebt? Ook bij storingen kunt u daarom op ons rekenen. Sterker nog, we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bent u op zoek naar enkele impressies? Kijk dan eens op onze website onder het kopje “projecten”.