Een Hongaarse punt vloer biedt een klassieke uitstraling

Een mooi huis moet ook een vloer hebben waar je u tegen zegt. Daarom kunnen we het ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar een houten vloer, bijvoorbeeld een Hongaarse punt vloer. Dit is een bepaalde techniek die wij van vorselaars-houtenvloeren.nl baas zijn. We leveren vanuit Tilburg in heel Nederland aan zodat iedereen kan profiteren van een Hongaarse punt vloer of een totaal ander type houten vloer. Dit leggen we vanzelfsprekend met de hand dus er gaat nog heel wat tijd in zitten. Het is een unieke investering maar u kunt vervolgens wel stellen dat u een echte authentieke Hongaarse punt vloer in uw huis hebt leggen. Kiest u voor een modern of een klassiek uiterlijk van uw woning of iets er tussenin? Een Hongaarse punt vloer heeft een tamelijk klassieke look en dat vervolledigt wellicht met uw interieur maar kan ook voor een ondeugend contrast zorgen. We kunnen u daar graag over adviseren dus neem vooral even contact met ons op na het lezen van deze tekst. Zoals de naam al zegt worden latten tegendraads ingelegd zodat er punten ontstaan. Dit zijn dikke latten die we vastlijmen en waar nodig vastspijkeren zodat het gerust decennialang onaangetast en onslijtbaar dienst kan doen als vloer in bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken of de hal. Wij produceren al sinds de jaren ’70 houten vloeren waaronder de Hongaarse punt vloer en dit is dan ook een van de meest populaire ontwerpen.

Ook een Hongaarse punt vloer kunnen we duurzaam aanleggen

U wilt allereerst een Hongaarse punt vloer vanwege de uitstraling en het feit dat het uitermate robuust is. U hebt er relatief weinig onderhoud aan en het is vervaardigd van uitstekend materiaal. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarmee bedoelen we te zeggen dat wij enkel gebruik maken van duurzaam hout dat voldoet aan bepaalde keurmerken. Enkel vloerdelen die gekeurd zijn met het PEFC en/of het FSC certificaat gebruiken wij bij het aanleggen van de Hongaarse punt vloer. U hebt daarbij wel de keuze uit diverse kwaliteitssorteringen, van 1-bis (QF1) tot extra rustiek (QF4). De Hongaarse punt vloer net als de andere types houten vloeren die we leggen zijn voorbehandeld met biologisch afbreekbare oliën. U hebt bij ons naast de Hongaarse punt vloer ook de mogelijkheid om de volgende soorten houten vloeren te laten leggen:

  • Massieve vloeren,
  • Multiplank vloeren,
  • En de klassieke houten vloeren.

Kijkt u eens op de site want u vindt er vele voorbeelden van onze projecten uit het verleden. De Hongaarse punt vloer wordt ook wel de visgraatvloer genoemd en leveren dit patroon in diverse afmetingen en bewerkingen. Zo is er ongetwijfeld voor ieder wat wils te vinden. Hoort u zichzelf al lopen over een dikke houten vloer? Een vloer dat u eenvoudig schoon kunt houden en dat niet alleen een erg chique uitstraling geeft maar ook juist een stoere look kan afgeven.

Welke dienst verlangt u van ons?

Welk type houten vloer heeft uw wensen? Hoe dik moet het materiaal zijn? Welke kleur wenst u? We horen dit allemaal erg graag van u dus klim in de pen en schrijf een e-mail of stuur het contactformulier naar ons op. Liever telefonisch een medewerker spreken? Dan vindt u het telefoonnummer snel op onze website onder de contactgegevens. Bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Overigens zullen vrijwel alle houten vloeren van de eik afkomstig zijn. U krijgt geen hard houten vloer, dat is niet bepaald duurzaam, maar juist een oersterke Europese variant. Leverbaar met zo min mogelijk noesten of juist vele noesten voor een rustiek uiterlijk. Lees meer…