Een groepsaccommodatie boeken voor een bedrijfsuitje

Dit jaar wilde ik met mijn bedrijf een leuk bedrijfsuitje organiseren en tegelijk aan teambuilding doen. Er werken bijna dertig mensen bij mij in het bedrijf en dit jaar hebben zij een erg goede prestatie geleverd. Het bedrijf is snel gegroeid, maar door het extra werk moest iedereen erg hard werken. Ik wilde graag iets leuks doen met het team en stelde voor om een paar dagen weg te gaan en een groepsaccommodatie te huren. Dit leek iedereen een leuk plan en via de website van Het Buitencentrum konden wij een mooie accommodatie boeken. Mijn bedrijf is dit jaar flink gegroeid, dat komt voornamelijk omdat wij er een aantal grote klanten bij hebben. Wij hadden als doel om deze klanten er bij te krijgen en toen dat gelukt was, had dat veel invloed op het bedrijf. Wij kregen veel meer orders binnen en bijna alle medewerkers kregen hierdoor meer werk. Gelukkig was iedereen bereidt om harder te werken, zodat wij onze nieuwe klanten, maar ook bestaande klanten zo goed mogelijk konden helpen. Na een aantal moeilijke jaren, was het binnenhalen van deze klanten erg goed nieuws en staat het bedrijf er weer goed voor. Ik ben erg blij met alle medewerkers en wilde ze graag bedanken voor hun inzet. Het leek mij leuk om een paar dagen naar een groepsaccommodatie te gaan in Nederland. Op die manier konden wij lekker ontspannen, maar ook samen leuke dingen doen en de samenwerking in het bedrijf verbeteren. Gelukkig vond iedereen het een goed idee en wilden alle medewerkers mee. Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is om weg te gaan als je een gezin hebt, maar iedereen wilde graag mee. Hierdoor moesten wij een groepsaccommodatie zoeken voor bijna dertig mensen en die wilden wij op een mooie locatie in Nederland vinden. 

Een groepsaccommodatie via Het Buitencentrum geboekt

Van te voren hadden wij een datum afgesproken voor het bedrijfsuitje en voor die datum zocht ik naar een groepsaccommodatie. Online had ik al snel verschillende websites gevonden waar accommodaties te boeken waren. Helaas was een huis voor dertig personen lastiger om te vinden. Ik wilde graag een huis met een grote zaal, zodat wij ook aan teambuilding konden doen. Gelukkig vond ik via de website van Het Buitencentrum een mooie groepsaccommodatie die aan al onze wensen voldeed. Op de pagina van de accommodatie stonden veel foto’s en informatie, zodat wij precies wisten wat wij konden verwachten. Het boeken was erg gemakkelijk en snel afgerond.

Een leuke en productief bedrijfsuitje

Vorige week was ons bedrijfsuitje en het was zeer geslaagd. De groepsaccommodatie was erg mooi en hadden wij voor een goede prijs geboekt. Wij konden hier veel verschillende activiteiten doen en het eten werd voor ons geregeld. Voor de teambuilding was het uitje erg goed en iedereen heeft een erg leuke tijd gehad. Hopelijk heeft iedereen nu weer energie om weer een goed jaar te hebben. Voor het boeken van een groepsaccommodatie raad ik Het Buitencentrum aan.

  • Wij konden hier een accommodatie voor dertig personen boeken
  • De accommodatie was erg mooi en er waren veel activiteiten te doen
  • Wij konden de accommodatie voor een goede prijs boeken
  • De maaltijden werden voor ons gemaakt
  • Het was een geslaagd bedrijfsuitje