Een goede goochelaar huren

Het is weer eens wat anders: een goochelaar huren voor je personeelsfeest! Toch kan ik het een ieder aanbevelen. Voor ons bedrijfsfeest, een aantal maanden geleden, hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Goochelaar Rich Magic. Deze goochelaar krijgt van ons een dikke tien: we hebben een geweldige avond gehad! Rich is tafelgoochelaar en verzorgt entertainment voor een scherpe prijs. Hij loopt door de zaal en staat bij elke tafel even kort stil. In een kleine tien minuten laat hij je versteld staan. Wil je een goochelaar huren? Kies dan voor RichMagic.nl! Wat maakt hem zo bijzonder?

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Betrouwbaar
  • Hoog niveau
  • Onderzoekt de doelgroep

Deze goochelaar heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak en dat is te zien. Hij weet precies wat het is om op te treden. Hij speelt niet zijn eerste show, maar heeft honderden zalen reeds vermaakt. Hij betrekt het publiek bij zijn optreden, zelfs de mensen die daar vooraf misschien wat minder zin in hebben. Verder is hij professioneel en betrouwbaar. Deze artiest weet als geen ander dat het lastig kan zijn een goede entertainer te huren. Kwaliteit is niet altijd gegarandeerd. Deze goochelaar weet echter wat van hem gevraagd wordt. Afspraken worden nagekomen en het publiek heeft een topavond. Surf snel naar http://www.richmagic.nl/ en leer meer over zijn verschillende shows. Voor ieder evenement heeft hij wel een voorstelling klaarstaan! Neem snel contact op via het opgegeven telefoonnummer of laat een berichtje achter. Wil je deze goochelaar huren? Wees dan wel op tijd. Rich zit snel volgeboekt!

Goochelaar huren? Denk aan de doelgroep

Niet iedere zaal zit te wachten op dezelfde truc. Het is daarom verstandig een goochelaar te huren die met verschillende doelgroepen heeft gewerkt. Rich is al 15 jaar actief in het vak en heeft een schat van ervaring. Hij weet precies welke mensen hij voor zich heeft en hoe hij deze het best kan vermaken. Het optreden van deze goochelaar is van hoog niveau. Hij doet niet zomaar een ‘trucje’, maar zal de tafel in verwondering achterlaten. Ik kan spreken uit eigen ervaring: hij kreeg zelfs de minst geïnteresseerden toch enthousiast. Voor één truc vroeg hij een vrijwilliger met hem mee te werken. Zij had hier eigenlijk helemaal geen zin in, maar aan het einde was ze helemaal om! We hebben daarna nog lang nagepraat, de show blijft je echt bij! Kortom: wil jij een goochelaar huren? Wacht dan niet langer en ga direct naar bovenstaande site. Stuur een mail en reserveer goochelaar Rich voor jouw bruiloft of personeelsfeest. Ook vind je onder het tab ‘video’s’ een aantal leuke filmpjes van zijn optredens. Zo leer je zijn stijl gelijk goed kennen!

Een echte workshop

Wil je de geheimen achter een truc leren? Je kunt deze goochelaar ook huren voor een workshop. Tijdens een workshop krijg je precies te weten hoe Rich zijn publiek in vervoering bent. Eerst volgt een algemene inleiding. Hier krijgt iedereen de kans de basis van het goochelen onder de knie te krijgen. Rich Magic laat een aantal trucs zijn en legt deze vervolgens uit. Iedereen krijgt rustig de tijd om de nieuwe vaardigheden aan te leren. Na het algemene gedeelte wordt de groep ingedeeld in een aantal kleinere groepjes. Ieder groepje krijgt dan een eigen truc, die ze snel moeten aanwennen! Even kort oefenen en daarna is het tijd om de anderen voor de gek te houden. Welk groepje kan zijn truc het best uitvoeren? Een heerlijk interactief programma, waar iedereen nog lang over zal napraten. Wil je een goochelaar huren met kwaliteit en ervaring? Dan hoef je niet verder te zoeken.