Een bedrukte powerbank bestellen?

legetelefoon - Bedrukte powerbankTegenwoordig is het een veel voorkomend probleem dat een mobiele telefoon niet een hele dag mee gaat. Zeker niet als het scherm vaak aan staat omdat de eigenaar er mee bezig is. Een handige oplossing hiervoor is een bedrukte powerbank. Zeker als u op zoek bent naar manieren om goede reclame te maken voor uw bedrijf is dit een uitstekende keuze. Bijna iedereen zal het apparaat veel gaan gebruiken en op die manier zal uw reclametekst of logo veel in beeld zijn. Een handige site om een bedrukte powerbank te bestellen is Legetelefoon.nl. Hier kunt u niet alleen kiezen uit veel verschillende modellen, maar hier is het ook nog eens zo dat de prijzen erg laag liggen. Voor u als klant zijn er dus veel voordelen te behalen als u hier een bedrukte powerbank aanschaft. Naast de keuze uit de diverse modellen is ook het bedrukken op veel manieren mogelijk. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bedrukte powerbank te laten graveren. Zoals u kunt lezen zijn er erg veel opties waar u uit kunt kiezen en dit helpt zeker mee als u op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of give-away voor uw personeel of klanten. Bekijk dus zeker eens de mogelijkheden die wij u kunnen geven op dit gebied en wie weet maakt u straks goede reclame door middel van een bij ons bestelde bedrukte powerbank.

Kies zelf wat u op de bedrukte powerbank wilt zetten

Handig is dat u via Legetelefoon.nl uit veel verschillende kleuren kunt kiezen. Dit gaat niet alleen op voor de powerbank zelf, maar ook zeker voor de bedrukking. Wij kunnen erg veel verschillende kleuren drukken en dit kan tevens in veel formaten. Het is maar net wat u zelf wilt, want op het gebied van een bedrukte powerbank bieden wij zoveel opties dat het mogelijk is om het apparaat compleet te personaliseren. Bij ons hoeft u bovendien niet extreem veel in een keer te bestellen. Het is namelijk al mogelijk om vanaf 25 exemplaren bij ons een bestelling te plaatsen. Natuurlijk kunnen wij u ook veel exemplaren leveren als u dit wilt, want van 500 tot 5000 stuks aanschaffen is ook zeker mogelijk. Als u precies wilt weten wat de prijs zal zijn voor de bedrukte powerbank dan kunt u online eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. Het is daarnaast handig om te weten dat wij nog vele andere producten voor mobiele telefonie verkopen. Wat denkt u bijvoorbeeld van:

  • Qi draadloos opladen artikelen
  • WiFi LED
  • Kabels en accessoires
  • Bluetooth speakers

Voor veel van deze producten gaat op dat het tevens mogelijk is om ze te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om voor diverse mobiele apparaten een verschillende powerbank aan te schaffen. In dit geval kiest u voor de bijbehorende kabel bijvoorbeeld een Apple of Samsung exemplaar zodat het altijd past. Kijk vooral eens rond op de site om alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bekijken!

Diverse artikelen ook voor particulieren beschikbaar

Naast een bedrukte powerbank die voornamelijk voor bedrijven interessant is om te bestellen, kunt u bij ons ook veel spullen kopen als u een particulier bent. Wij hebben geen minimaal bestelbedrag en vaak kunt u dus ook gewoon één kabel of powerbank aanschaffen. In alle gevallen is het goed om te weten dat de verzendkosten die wij hanteren erg laag zijn en wij altijd snel de verzending regelen. U hoeft dus nooit lang te wachten op de artikelen van Legetelefoon.nl. Als u nooit meer met een lege telefoon wilt zitten dan is ons assortiment uitermate handig om aan te schaffen!