Een auto leasen zonder zorgen? Kies voor operational lease

Wilt u graag een auto leasen? Kiest u dan voor de operational lease optie. Dankzij operational lease kunt u namelijk snel een auto leasen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Als er schade ontstaat dan lossen wij dit voor u op. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u alles weten over operational lease? Kijk dan eens op autoleasecentrale.nl. We zijn een van de grootste digitale operational lease aanbieders in dit land. Een groot voordeel is het feit dat u online een lease kunt afsluiten en u dus niet naar ons toe hoeft te komen. We kunnen zelfs de geleasede auto naar u toebrengen zodat u morgen al kunt rijden in uw nieuwe wagen. Dat heeft onze reikwijdte enorm vergroot. We hebben onderhand een keur aan verschillende auto’s en busjes. Van kleine trucks tot aan stationwagens, wij zijn van alle markten thuis. Het interessante aan operational lease is het feit dat u op zoek kunt gaan naar de auto waarin u graag wilt rondrijden. U hoeft die auto vervolgens niet te kopen of te gaan huren bij een dealer. Nee, wij kopen de auto in! Weliswaar blijft de wagen eigendom van ons bedrijf, u mag er wel net zo lang in rondrijden als u wilt. Natuurlijk moet uw keuze wel een beetje binnen de perken blijven. U begrijpt ook wel dat we moeilijk kunnen investeren in een Ferrari of Lamborghini, tenzij u een zeer hoog maandbedrag kunt betalen.

Operational lease heeft de voorkeur bij de meeste bedrijven

Als u voor operational lease kiest dan kiest u dus zelf uw gewenste auto uit. Dat betekent dat de financiële middelen beschikbaar blijven voor uw bedrijfsvoering. U hoeft niet meer enorm veel geld te investeren voor een compleet wagenpark voor uw personeel Niets van dat al, u betaalt slechts een afgesproken maandelijks leasebedrag voor alle auto’s die u wilt leasen. Ook de restwaarde van de auto ligt compleet bij ons als het contract is afgelopen. Er zijn 2 verschillende operational lease contracten: de netto operational lease en full operational lease. De verschillen zijn klein maar merkbaar:

  • Bij de netto-variant kunt u desgewenst zelf gedeeltelijk een aantal praktische zaken regelen, zoals verzekering of onderhoud. U kunt dit echter ook door de leasemaatschappij laten verzorgen.
  • En u hebt de optie om aan het einde van dit contract de auto over te kopen. U betaalt dan de restwaarde aan ons.
  • En ten slotte kunt u bij een netto operational lease direct het kenteken op naam van uw bedrijf laten zetten.

De netto-variant biedt u aldus 3 extra voordelen maar u bent nergens toe verplicht. Vraag ons welk contract het beste bij u past.

U betaalt een vooraf vastgesteld bedrag per maand

Het moge duidelijk zijn dat leasen diverse voordelen biedt ten opzichten van kopen of huren. Dit geldt zowel voor een eenmanszaak als voor grote ondernemingen met vele vertegenwoordigers die dagelijks door het land rijden. Bent u benieuwd naar de prijzen? Kijkt u dan even bij de categorie waarbinnen u een auto wilt hebben. We kunnen u eventueel terugbellen maar u kunt ons tijdens kantooruren ook opbellen zodat we u vervolgens een offerte kunnen sturen. Naast deze zeer populaire vorm van leasen bestaat er ook de shortlease, voor een kortere periode. En de financial lease, handig voor beginnende ondernemers die optimaal willen profiteren van de fiscale aftrek. Volg ons via de sociale media zodat u op de hoogte blijft van veranderingen in onze contracten en natuurlijk kunt u er alles vinden over leasen en de nieuwste automodellen.