Dr.Hauschka is biologisch en natuurlijk

Kies jij voor een duurzame leefstijl? Dan is het verstandig om ook te kiezen voor Dr.Hauschka. Dit merk maakt cosmetica en verzorgingsproducten van enkel biologische en natuurlijke ingrediënten en dit past dus prima in een duurzame leefstijl. Het is wat merkwaardig, maar wij besteden vaak veel meer aandacht aan wat wij in ons lichaam stoppen, dan aan wat we er opsmeren. Dr.Hauschka wil jou de mogelijkheid geven om hier verandering in te brengen. Natuurlijk is het voor je gezondheid belangrijk om te kiezen voor gezonde voedingsmiddelen, die het liefst biologisch geteeld zijn. Dat is bovendien niet alleen voor jou zelf een goede keus, ook het milieu vaart daar wel bij. Er wordt dan bij de teelt immers geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, die vervolgens ook niet in het grondwater terecht kunnen komen en zo het milieu kunnen schaden. Gaat het echter om onze lichaamsverzorging, dan houden we hier veel minder rekening mee. Dat terwijl een merk als Dr.Hauschka ons prima in staat stelt om op een duurzame en natuurlijke manier ons lijf te verzorgen. In veel reguliere merken tref je in de ingrediëntenlijsten stofjes aan die je nooit zou willen eten. Waarom zou je ze dan wel op je huid willen smeren? Je huid is immers je grootste orgaan en kan veel stoffen opnemen. Maar het is natuurlijk wel zo dat het niet alleen de goede ingrediënten, maar ook de slechte dan opneemt. Producten met allerlei synthetische hulpstoffen, siliconen en parabenen kun je daarom ook maar beter mijden. Niet alleen is dat voor jou beter, je zorgt er met Dr.Hauschka ook voor dat je de natuur niet schaadt. Als jij je douchet, komen de stofjes immers ook in het rioolwater terecht. Zuiveringsinstallaties kunnen de kleinste deeltjes, zoals microplastics, niet eruit krijgen en dat blijft er dus inzitten. Vervolgens komt het dan in bijvoorbeeld het zeewater terecht, waar het een negatieve invloed heeft op het zeeleven. Dr.Hauschka helpt je dus ook om het zeeleven te beschermen.

Dr.Hauschka cosmetica en verzorgingsproducten

Zoals gezegd is Dr.Hauschka een verantwoorde keuze als jij verzorgingsproducten of cosmetica wilt gaan kopen. Hierboven zijn al wat redenen genoemd, maar er zijn meer punten te noemen waarom je juist voor hen zou moeten kiezen. Zoals gezegd zijn al hun ingrediënten natuurlijk en op een biologische manier geteeld, waardoor het milieu niet geschaad wordt. De verschillende bestanddelen hebben bovendien een heilzame werking en zorgen er dus daadwerkelijk voor dat jouw huid en haar beter aan gaan voelen. Maar wist je dat alle bestanddelen ook fairtrade zijn? Door Dr.Hauschka te kopen kies je dus niet alleen voor een goede verzorging voor jezelf en voor het helpen van het milieu, je zorgt er ook voor dat andere mensen een eerlijk inkomen krijgen. Bovendien zijn al hun artikelen vrij van siliconen, parabenen, kleurstoffen, synthetische stoffen en conserveringsmiddelen. Dr.Hauschka is daardoor vaak ook heel geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Zij reageren vaak slecht op de reguliere producten die in de winkel zijn, maar zij kunnen de cosmetica en verzorgingsartikelen van dit merk wel verdragen. Als je kiest voor Dr.Hauschka, dan kies je dus voor:

  • artikelen die vrij zijn van siliconen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parabenen en synthestische stoffen
  • ingrediënten die biologisch, natuurlijk en heilzaam zijn
  • fairtrade productie

Wat voor producten maken zij nu allemaal? Dr.Hauschka biedt je een zeer complete lijn aan met make-up, haarverzorgingsproducten, verzorgingsartikelen voor lichaam en gezicht en babyverzorgingsproducten. Binnen de verschillende categorieën bieden zij nog weer verscheidene varianten, toegespitst op bijvoorbeeld een bepaald haartype of huidtype. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten shampoos, make-up in diverse kleuren en crèmes voor verschillende huidtypes. Door de ruime keus is er altijd een variant te vinden die voor jou zeer geschikt is.

Duurzaam inkopen bij Biocare Online

Ben jij benieuwd naar de producten van Dr.Hauschka en zou jij ze graag eens willen kopen? Dan is Biocare Online de webwinkel om naar toe te gaan. Zij bieden een zeer ruime keuze aan biologische, natuurlijke en duurzame artikelen en daar mogen de verzorgingsproducten en cosmetica van Dr.Hauschka natuurlijk niet in ontbreken. Wat voor soort artikel voor lichaamsverzorging, haarverzorging of make-up je ook zoekt, je zult het bij hen zeker kunnen vinden. Biocare Online biedt bovendien niet alleen een ruime keuze aan artikelen van Dr.Hauschka, je kunt bij hen terecht voor nog veel meer natuurlijke producten van een uitstekende kwaliteit. Zo kun je bij hen bijvoorbeeld ook biologische rauwe honing kopen in diverse smaken. Wist jij dat iedere dag een lepeltje honing eten erg goed is voor de gezondheid? Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor verscheidene andere consumptieartikelen en voor een ruime keuze op het gebied van supplementen. Soms kan je lichaam immers wel wat extra ondersteuning gebruiken en een supplement toevoegen aan je dagelijkse eetpatroon kan dan wonderen verrichten. Ook bieden zij verscheidene andere artikelen aan die je nodig hebt voor je dagelijkse verzorging. Je kunt dan denken aan tandenborstels en schoonmaakproducten, maar ook aan bijvoorbeeld wasbare luiers voor jouw baby. Met de artikelen van Dr.Hauschka en de andere merken die Biocare Online verkoopt, wordt het dus een stuk eenvoudiger om jouw leven nog duurzamer te maken. Wil jij dus graag eens iets proberen van Dr.Hauschka of ben je op zoek naar een ander duurzaam product voor jouw persoonlijke verzorging en hygiëne, dan is Biocare Online dus het juiste adres.