Dit bedrijf maakte voor ons twee lichtstraten

Ons kantoorpand is vorig jaar verhuisd naar twee panden verderop in de straat. Wij hebben namelijk flink geboerd de afgelopen jaren en dat betekende dat wij uit ons jasje begonnen te groeien. Wij moesten daarom gaan kijken of wij elders onze intrek konden nemen. Wij hebben toen een keer een kijkje genomen bij een pand dat bij ons in de straat te koop stond. Aangezien ook het naastgelegen pand te koop stond, hebben wij ook dit bekeken. Het probleem dat wij toen tegen het lijf liepen, was dat wij beide panden wel wilden kopen, maar dat het niet handig was dat het hier over twee losse panden ging. Daar moesten wij dus een goede oplossing voor weten te vinden. Een van onze medewerkers kwam toen op het idee om de panden te verbinden met lichtstraten. Wanneer je namelijk lichtstraten liet bouwen, kon je de twee panden heel goed met elkaar verbinden. Dat zorgde er ook voor dat je een heel professionele aanblik creƫerde. Wij waren daarom meteen enthousiast over deze lichtstraten en wij hebben toen een keer gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij lichtstraten wilden laten bouwen. Wij hebben dat gedaan via het web omdat wij graag ook meteen wilden weten wie deze lichtstraten het voordeligst kon bouwen. Wij kwamen op een gegeven moment terecht op de site van TerHuurneBV en deze site sprak ons meteen heel erg aan. Wij hebben met veel interesse bekeken wat men hier allemaal op de site gepost heeft en wij hadden al snel in de gaten dat wanneer je voor de best denkbare lichtstraten gaat, je het beste met deze mensen in zee kunt gaan. Wij hebben daarom ook snel even met de mensen van dit bedrijf contact opgenomen omdat wij graag wilden weten wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over lichtstraten. Zo kregen wij heel veel interessante informatie te horen en daar konden wij heel goed mee uit de voeten.

Onze lichtstraten zijn heel erg mooi geworden

Toen wij eenmaal contact met de mensen van TerHuurneBV.nl hadden opgenomen over de lichtstraten, kregen wij te horen dat zij graag een keer bij ons wilden komen kijken om te zien wat zij voor ons konden betekenen. Wij hebben hen daarom verwelkomd bij de panden en toen hebben wij uitgelegd gekregen hoe zij de lichtstraten wilden gaan bouwen tussen onze panden. Wij waren diep onder de indruk van hun manier van werken en het was voor ons dan ook heel prettig om met deze mensen samen te werken. Mocht u ook mooie lichtstraten willen laten bouwen, dan raden wij u dit bedrijf van harte aan. Men weet hier heel goed wat ze doen en het resultaat is dan ook echt prachtig. Wij zijn heel blij dat wij de mensen van TerHuurneBV.nl gevraagd hebben om voor ons aan de slag te gaan want wij hebben hier een lichtstraat kunnen kopen die wij nergens anders van hogere kwaliteit en voor een lagere prijs hadden kunnen bemachtigen. Mocht u ook graag met dit bedrijf willen samenwerken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf hebben samengewerkt. Het resultaat is heel erg mooi geworden en ons pand heeft een heel mooie uitstraling gekregen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen
  • wij hebben een heel scherpe prijs betaald voor dit vakwerk

Meer weten? Kijk dan even op TerHuurnebv.nl voor meer informatie.