De Senco compressor is onmisbaar hier op het platteland

De Senco compressor is onmisbaar hier op het plattelandLeven op het platteland. Leven zonder te veel dingen die we niet nodig hebben en leven met de natuur. Dat was het idee toen we naar het noorden van Friesland verhuisden. Een moestuin, een schuur met noodzakelijk gereedschap en zo min mogelijk vaste lasten. Ideaal! Maar we kwamen er al snel achter dat leven op het platteland ook betekent dat er soms uitgaven gedaan moeten worden om het leven makkelijker te maken. Uitgaven voor dingen die onmisbaar zijn. Zoals de Senco compressor die ik een maand geleden besteld heb bij de Spijker Specialist (spijkerspecialist.nl). Ik kwam er namelijk al snel achter dat we vaak een compressor nodig hebben. Om spijkers te kunnen schieten, om een zaag schoon te maken en om de bandenspanning van de auto na te kijken. Het is een aankoop geweest waar ik geen moment spijt van gehad heb en het is vooral een aankoop waar ik nog dagelijks gebruik van maak wanneer ik de kans heb. Het is namelijk een verademing om de Senco compressor te hebben voor alle dingen die ik gedaan moet krijgen – en zorgt vooral voor een veel beter resultaat. Zonder Senco compressor was ik nooit zo hard opgeschoten de afgelopen weken.

Een Senco compressor is te gebruiken voor alles

Ik moet heel eerlijk toegeven dat we ons een beetje verkeken hebben op wat er precies gedaan moet worden voordat je op het platteland een rustig leven hebt. Tenzij je natuurlijk een enorme zak met geld hebt. Heb je dat niet, dan ben je toch aangewezen op een Senco compressor bijvoorbeeld. Daarmee kun je:

  • Schoonmaken;
  • Druk gebruiken bij bijvoorbeeld spijkerpistolen;
  • Banden op druk brengen en druk meten.

De Senco compressor is een van de betere uitgaven geweest omdat ik nu zelf gereedschappen en machines schoon kan maken en kan repareren. Dat bespaart veel geld. Daarnaast is een Senco compressor puur kwaliteit. Het is geen machine die je na een paar keer gebruiken niet meer in kunt zetten vanwege slijtage bijvoorbeeld. Want dat hebben we wel gemerkt. Wanneer je dingen koopt waar je echt op moet kunnen rekenen, zoals de Senco compressor, dan is het van groot belang dat het op elk moment werkt en lang meegaat. Je wilt niet een paar weken later weer een nieuwe compressor moeten kopen. Daarom heb ik gekozen voor een Senco compressor en ben ik de aankomende tijd helemaal klaar voor het grote werk.

Is het nou echt beter op het platteland?

Van onze vrienden in de steden krijgen we met regelmaat de vraag of het leven op het platteland nou echt beter is. Wat ons betreft eerlijk gezegd wel. We hebben hier veel meer ruimte, we worden minder geleefd en daarnaast hebben we de tijd aan onszelf. Er komen geen mensen ongevraagd langs, we zitten veel minder op internet en we hebben overal de natuur om ons heen. Op zondagen wandelen we uren door de bossen hierachter, vaak gaan we naar de zee en we genieten veel meer van de momenten die we samen hebben. In alle opzichten is ons leven rijker geworden, behalve op het gebied van geld. We hebben namelijk sterk gemerkt dat het ook veel duurder is om je draai goed te vinden en alles aan te schaffen wat je nodig hebt om het dagelijks leven door te komen. Maar na de eerst investeringen is het vooral genieten en ervoor zorgen dat de maandelijkse lasten laag uitvallen waardoor de reserve weer met gemak aangevuld kan worden, zodat die weer ingezet kan worden voor nieuwe uitgaven.