De praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam die uitkomst kan bieden

Steeds meer mensen raken tegenwoordig geïnteresseerd in methodes om met hun problemen om te gaan die buiten de psychologenpraktijk plaatsvinden. Er zijn namelijk allerlei nadelen aan te wijzen bij de traditionele psychologie. Een van de grootste nadelen is natuurlijk de kosten die hieraan verbonden zijn. Aangezien de meeste hulp van een psycholoog voor veel mensen niet opgenomen is in hun basispakket, kunnen de kosten erg hoog oplopen. Dat is voor veel mensen reden genoeg om op zoek te gaan naar andere oplossingen. Maar als we kijken naar de alternatieven, is het voor de patient vaak lastig om te bepalen wat werkt en wat niet werkt. De hypnose praktijk zoals de praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam kan dan uitkomst bieden. Onze praktijk heeft vestigingen verspreid door het hele land, en wij bieden effectieve hulp voor een zeer lage prijs.Ter vergelijking: patiënten die cognitieve gedragstherapie volgen, hebben gemiddeld 22 lessen nodig. Daarmee zijn ze in totaal gemiddeld 1870 euro kwijt. Patiënten die psychotherapie volgen, hebben over het algemeen 100 sessies nodig. De totale kosten daarvoor lopen op tot wel 6000 euro. Als we dan kijken naar hypnose, dan zien we dat voor de meeste psychische of psychosomatische problemen maar drie sessies nodig zijn, die in totaal maar 375 euro kosten! Een heel verschil, vooral als je bedenkt dat hypnose in 93% van de gevallen effectief is! Kortom, er zijn redenen genoeg om te kiezen voor hypnotherapie. In Rotterdam is ook een van onze locaties gevestigd, met natuurlijk een gediplomeerde en professionele therapeut die u kan helpen met de psychische klachten waar u last van hebt.

Voor welke klachten kan ik terecht in de praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam?

Hypnose is een methode waarbij de patient in een staat van lichte trance wordt gebracht. Door deze lichte trance is het mogelijk om meer direct in contact te komen met de diepere lagen van het bewustzijn en het geheugen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om inzicht te verkrijgen in de manier waarop we normaal reageren, denken en handelen. Zo kan de patient samen met de therapeut voor hypnotherapie in Rotterdam werken aan de oplossing van verschillende psychische, maar ook psychosomatische klachten. Hier volgt een greep uit de keur aan klachten waar de praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam of ergens anders u verder mee kan helpen:

  • paniekaanvallen;
  • verslavingen;
  • sociale angst;
  • slaapproblemen;
  • seksuele problemen;
  • stoppen met roken;
  • faalangst;
  • bedplassen;
  • afvallen

De hypnotherapeut in de praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam, Michael van Haaren, heeft verschillende opleidingen gedaan rondom hypnose, en staat ingeschreven bij het internationaal register voor hypnotherapeuten. Deze praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam is daarom betrouwbaar en veilig. Michael van Haaren kan u ook helpen bij afvallen door een therapie te starten met een virtuele maagband.

Lichter leven door hypnose

Voor veel mensen is het lastig om voluit te leven vanwege een bepaalde psychische klacht. Soms kan de oorzaak van deze klacht klein zijn, maar soms ook groter. Deze klacht kan ervoor zorgen dat sociale interactie lastiger wordt, of dat iemand gewoon minder goed in zijn vel zit. Het is jammer als het leven daardoor lastiger wordt. Daarom zijn de therapeuten van onze praktijk voor hypnotherapie in Rotterdam en in nog veel meer plekken door heel Nederland erop gericht om het leven weer lichter te maken. Vaak zijn er niet veel sessies nodig om toch een groot verschil te maken. Op deze website kunt u verschillende getuigenissen lezen van eerdere patiënten die tevreden zijn over hun hypnose bij een praktijk voor hypnotherapie, in Rotterdam bijvoorbeeld. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met de Hypnose Praktijk in Rotterdam!