De persluchtfilter die ik zocht

technofilter - persluchtfilterVoor de medische instelling waar ik voor werk is het zeer belangrijk dat de persluchtfiltratie optimaal is. Het vinden van de juiste persluchtfilter heeft dan ook nogal wat voeten in de aarde en we kopen zeker niet bij de eerste de beste webshop of winkel die we tegenkomen de spullen die we nodig hebben. Hiervoor doen we uitgebreid onderzoek om er zeker van te zijn dat de persluchtfilter die we aanschaffen ook van de kwaliteit is die wij zoeken. De zoektocht wordt zeker niet makkelijker door het budget waar we ons aan moeten houden. Het is nu eenmaal een feit dat de filters in een hogere prijsklasse van betere kwaliteit zijn over het algemeen dan degene die een stuk goedkoper zijn. Maar we hebben een budget waar we ons aan moeten houden en dus was het aan mij de taak om een persluchtfilter te vinden die aan beide eisen voldoet. Na enige tijd zoeken kwam ik op de website van Techno Filter terecht. Ze bieden hier een goede selectie aan op uiteenlopende filtergebieden.

  • Vloeistoffiltratie
  • Persluchtfiltratie
  • Filterbehuizingen

Het zag er op het eerste oog allemaal goed uit, maar de fout om dan meteen te bestellen hebben we eerder gemaakt en dat pakte niet goed uit. Voor een medische instelling kunnen dit soort fouten zeer extreme consequenties hebben en dus ging ik op zoek naar meer informatie over dit bedrijf en de producten die ze verkopen.

Positieve verhalen over de persluchtfilter

Al snel sprak ik met een paar collega’s die bij een andere zorginstelling werken en zij waren zeer positief over dit bedrijf en de persluchtfilter die ze verkopen. Ze hadden echter zelf nog niet de noodzaak gehad om hun persluchtfilter uit te proberen. Voor mij was het toch wel zeer belangrijk om iemand te spreken die persoonlijke ervaring had met de producten. Op die manier is het toch zekerder dat de dingen die je hoort ook echt waar zijn. Het onderwerp persluchtfilter komt echter niet zo snel in een gesprek naar voren en dus duurde het even voor ik iemand gevonden had. Maar de persoon die mij uiteindelijk overhaalde om de sprong te wagen en bij Techno Filter de producten te kopen die we nodig hadden, was ook gelijk zeer enthousiast. En er was inderdaad geen woord gelogen van wat hij zei. Sinds we de filter gekocht hebben bij Techno Filter en ook bijna direct in gebruik hebben genomen, zijn wij ook zeer te spreken over het product.

Uitstekende kwaliteit van de persluchtfilter

De kwaliteit van de producten die Techno Filter verkoopt is uitstekend. De persluchtfilter heeft het vanaf dag een uitstekend gedaan en we hebben er nooit problemen mee gehad. Iets wat bij het vorige filtratiesysteem dat we hadden wel anders was. Uiteindelijk werkte dat best prima, maar in het begin zijn we tegen de nodige problemen aangelopen. Wij zijn dus erg blij dat de persluchtfilter van Techno Filter direct zijn werk deed en dat voor een zeer schappelijke prijs! We zijn nu ook druk bezig om ook de andere filtratiesystemen die zij aanbieden te gaan gebruiken binnen ons medisch centrum. Techno Filter is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze komen hun afspraken na en zorgen er voor dat eventuele vragen en/of klachten direct afgehandeld worden. Omdat wij de nodige eisen stellen aan de persluchtfilter die we gebruiken, belde ik op met een lange lijst met vragen. De medewerker van de klantenservice heeft die allemaal netjes en geduldig beantwoord. Dit voegde zeker wat toe aan de positieve ervaring die we met dit bedrijf hebben. Ik zou het dan ook bij iedereen aanraden.