De lovense is lekker voor zowel mannen als vrouwen

Bent u single en wilt u eens lekker aan uw trekken komen? Koop dan de lovense. Dit is niet zomaar een dildo of vibrator, het werkt met trillingen en zal u naar ongekende hoogtepunten leiden. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Denkt u dat het nog wel een tijdje gaat duren voordat u weer eens een partner hebt? Of vindt u het single leven wel prima? Dan kan de lovense een leuke oplossing zijn voor het gebrek aan seks. En ook al hebt u wel een partner, elke dag seks hebben kan bijna niet. Door het drukke leven van u beiden schiet het er weleens bij in. Soms raakt het seksleven in een sleur en uw relatie kan daar flink onder leiden. De lovense biedt een oplossing: het blaast het voorspel namelijk nieuw leven in. Zoals u op onze website, hotstuff.nl, kunt zien is de lovense niet alleen voor vrouwen. Er is ook een zogenaamde masturbator, ook wel kunstvagina genoemd, voor de man. Voor de vrouw zijn er op dit moment 2 versies van dit hippe apparaat beschikbaar. De bullet vibrator en de rabbit vibrator. Het verschil zit in de lengte en de manier waarop u het inbrengt. Zo is er hopelijk voor ieder een passende lovense te vinden.

Met de lovense kunt u een geweldig orgasme beleven

De lovense wordt via een smartphone bediend. U kunt namelijk de trillingen eenvoudig verhogen dankzij de bijgeleverde app die u gratis op uw smartphone kunt installeren. Nadien wilt u nooit meer iets anders want het is misschien nog wel lekkerder dan orale seks. U kunt elkaar opgeilen omdat u de controle van de trillingen in handen van de ander kunt leggen. Durft u het aan? De lovense biedt hierdoor ook een oplossing voor mensen met een langeafstandsrelatie. U kunt elkaar toch een leuke tijd laten beleven dankzij de lovense. Misschien kunnen jullie elkaar via de webcam zelfs bekijken. Klinkt u dat als muziek in uw oren en bent u al tijden op zoek naar een speeltje dat jullie ondanks de afstand tot elkaar brengt? Dan is de lovense echt iets voor u. Verras hem of haar met de lovense en u zult beiden geweldige orgasmes beleven. U kunt dit natuurlijk combineren met andere seksspeeltjes tijdens een romantische avond. Of u dit nu

  • alleen doet
  • met uw partner
  • of met een hele groep,

bij ons is er voor ieder wat wils te vinden in ons uitgebreide assortiment. U kunt de speeltjes in het echt bekijken en kopen in onze grote sekswinkel in Amsterdam. Maar is dat te ver weg of vindt u het wat eng om deze producten te kopen in een winkel, dan kunt u het discreet bestellen via onze website. Uiteraard schrijven wij niet op de verpakking wat er in zit dus niemand zal er achter komen!

Wilt u het online bestellen? Wij helpen u graag

Dit product werkt op een accu die u zo nu en dan moet opladen. Natuurlijk is de oplader inbegrepen net als de code waarmee u de app kunt downloaden op uw smartphone of uw tablet. Bestellen gaat net als elke andere online webwinkel: u geeft aan wat u hebben wilt, u vult uw gegevens in en u betaalt via internetbankieren. Als u vandaag hebt besteld dan hebt u het morgen al in huis. We hebben een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,1 dus schroom niet langer maar maak vandaag nog een bestelling. U gaat hier absoluut geen spijt van krijgen want het zal uw seksleven een niveau hoger tillen.