De juiste expertise bij het reinigen van de koeltorens

Een koeltoren vergt het nodige onderhoud. Een belangrijk onderdeel is de reiniging van de koeltorens. Je hebt bijvoorbeeld te maken met kalkaanslag en je kunt te maken krijgen met legionella. Kalkaanslag kan er in een later stadium voor zogen dat je de volledige koeltoren moet vervangen. Legionella is uiteraard zeer onwenselijk aangezien dit gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Daarnaast is het wettelijk vastgelegd dat je een legionella risico inventarisatie moet uitvoeren als je over één of meer koeltorens beschikt. Dus het is altijd verstandig om up to date te zijn met betrekking tot het reinigen van de koeltorens. Om ervoor te zorgen dat de koeltorens ook echt schoon zijn, kun je het beste gebruik maken van een professioneel bedrijf met voldoende ervaring. Het gaat hierbij natuurlijk om ervaring met het reinigen van koeltorens, maar ook ervaring met betrekking tot het onderhoud van koeltorens. Je hebt een bedrijf nodig dat beschikt over een flinke dosis kennis. Een schoonmaakbedrijf nodig is dus zeker niet voldoende. Je hebt een bedrijf nodig dat precies weet wat er bij komt kijken als je aan de slag wilt gaan met het reinigen van koeltorens. Daarom kun je het beste een beroep doen op Mr. Goodtower. Dit bedrijf timmert al vele jaren aan de weg. Tijdens deze jaren hebben ze uiteraard veel ervaring opgedaan. Zij weten bij Mr. Goodtower dan ook precies wat er allemaal komt kijken bij het reinigen van koeltorens. De medewerkers van Mr. Goodtower worden door Evapco getraind in het reinigen van koeltorens. Het spreekt dus voor zich dat zij precies weten waar ze op moeten letten tijdens het reinigen van de koeltorens. Hierdoor heb je altijd te maken met maximaal resultaat. Dat is niet alleen maar fijn, omdat je koeltorens dan mooi schoon zijn, want schone koeltorens gaan langer mee en dus is het vooral ook erg fijn voor je portemonnee. Daarnaast weet je op deze manier zeker dat je koeltorens voldoen aan de voorschriften.

Dé specialist voor het reinigen van koeltorens

Als het gaat om expertise en vakmanschap, dan is Mr. Goodtower sowieso de juiste keuze. Mr. Goodtower is namelijk niet gewoon één van de vele specialisten, het is dé specialist op het gebied van het reinigen van koeltorens. Sterker nog, Mr Goodtower is het officiële servicecenter van Evapco. Het spreekt dus voor zich dat ze bij Mr. Goodtower precies weten hoe Evapco koeltorens en verdampingsensoren gereinigd moeten worden. Zoals gezegd is het bij het reinigen van koeltorens belangrijk dat je kiest voor een bedrijf dat verstand heeft van koeltorens. Het moet een bedrijf zijn dat niet alleen maar goed is in schoonmaakwerkzaamheden. Het moet een bedrijf zijn dat weet hoe een koeltoren eruit ziet, welke onderdelen er gebruikt worden bij koeltorens en welke voorschriften er gelden. Met deze kennis in huis kunnen de experts van Mr. Goodtower dus niet alleen maar je koeltorens reinigen, maar ze kunnen de koeltorens ook onderhouden en ze kunnen ook de nodige onderdelen vervangen wanneer dat nodig is. Je hebt dus alle kennis en expertise onder één dak. Zo kun je naast het reinigen van koeltorens ook bij Mr. Goodtower terecht voor:

  • Waterbehandeling
  • Renoveren koeltorens
  • Technisch onderhoud
  • Legionella risico inventarisatie

Neem contact op met Mr. Goodtower voor een offerte

Natuurlijk wil je eerst wel weten wat de kosten ongeveer zullen zijn als je in zee gaat met Mr. Goodtower. Daarom kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Via het contactformulier op de website van good-tower.nl kun je je eigen gegevens invullen. Tevens kun je direct aangeven van welke dienst je gebruik wilt maken. Je krijgt dan snel een offerte op maat teruggestuurd.