De Jablotron 100 is een pareltje op het gebied van alarmsystemen

credexalarmsystems - Jablotron 100De Jablotron 100 is een alarmsysteem geschikt voor een woonhuis. U kunt via onze website uw eigen specifieke Jablotron 100 samenstellen want het is namelijk niet zo maar een alarmsysteem. Het bestaat uit zeer vele elementen zodat u misschien niet zo goed weet welke u het beste kunt installeren. Uiteraard staan wij voor u klaar om u alles uit te leggen over de Jablotron 100 en weten wij als geen ander wat de beste samenstelling is om uw woonhuis optimaal te beschermen. Als u niet alleen de Jablotron 100 wilt bestellen via onze webwinkel maar ook hulp nodig hebt bij de installatie van uw alarmsysteem, dan kunt u dat tijdens het bestellen aangeven. We vinden het erg prettig om goed contact te onderhouden. Stelt u daarom direct al uw prangende vragen aan onze klantenservice. Niet alleen scheelt u dat nogal wat werk, ook weet u zeker dat het alarmsysteem goed wordt aangelegd door een van onze vele gerenommeerde monteurs die ruim ervaring hebben met de Jablotron 100. U kunt aldus tijdens het bestellen aangeven of u belang hebt bij montage of dat u dit liever zelf doet. Als u nadien graag een controle wilt laten uitvoeren dan staan wij wederom voor u klaar. De Jablotron 100 heeft gelukkig weinig onderhoud nodig en dat is dan ook zeker een van de redenen waarom we voor dit merk hebben gekozen.

Ziet u de Jablotron 100 zitten? We installeren het deze week nog voor u

De Jablotron 100 is voornamelijk voor woningen. Wilt u echter uw bedrijfspand beveiligen dan kiest u voor de Jablotron Oasis 80 of een ander merk zoals Abus of Hikvision. U hebt heel wat uit te zoeken als u voor de Jablotron 100 kiest. Zo zijn er al twee verschillende controlepanelen waar u uit moet kiezen. In principe bestaat dit systeem uit 4 belangrijke componenten die u met elkaar verbindt. Dit zijn:

  • De modulaire opbouw
  • Het controle segment
  • Het oproep communicatie segment zodat u snel met de nooddiensten in contact kunt komen. Dit kan zowel volautomatisch of handmatig worden ingeschakeld
  • En uiteraard alarm detectie

Deze vier componenten kiest u handmatig uit en aan de hand van deze keuzes bepaalt u de bekabeling, de hoeveelheid sensoren enzovoorts. Natuurlijk helpen we u hierbij. Hebt u hier geen kaas van gegeten? Bekijkt u dan een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe de Jablotron 100 werkt. Ook voor de installatie staan wij voor u klaar dus u hoeft dit nooit alleen te doen. Bel of e-mail ons als u nu al prangende vragen hebt over de Jablotron 100.

U hoeft niet meer bang te zijn voor diefstal of inbraak

Dankzij een alarmsysteem bent u beschermd tegen diverse vormen van insluiping. Of het nu gaat om dure elektronica, uw tuinmeubelen of juwelen uit uw kluis, dit systeem zal inbraak en diefstal direct detecteren. Er zal een signaal naar de politie gaan en de dief kan daardoor op heterdaad worden betrapt. Klinkt u dat als muziek in uw oren en kunt u op dit moment niet slapen omdat u bang bent dat er iets in uw huis wordt gestolen? Dan is het maar beter om een alarminstallatie in te bouwen want dit mag niet ten koste gaan van uw nachtrust. Niet alleen werkt het op het moment zelf erg goed, ook is het een goede afschrikmethode. Dieven horen bijvoorbeeld een alarm afgaan of zien camera’s hangen. Dan bedenken ze zich wel en is de kans groot dat ze het in een andere straat of wijk proberen. Laten we hopen dat ze ook daar snel in de kraag worden gevat!