De goedkoopste concert tickets

Veel Nederlanders vinden het ontzettend leuk om naar een concert te gaan. Sommige mensen houden van rock, anderen van country, gelukkig kun je bij een concert zelf kiezen waar je naar luistert. Soms kan het lastig zijn om tickets voor een concert te bemachtigen. Concert tickets zijn vaak duur en je moet oppassen wanneer je deze bij een particulier aanschaft. Ook wanneer je bij een webshop tickets bestelt moet je voorzichtig zijn. Het kan voorkomen dat je de kaartjes nooit ontvangt, of deze pas te laat binnenkrijgt. Zonde van je geld! Koop daarom alleen concert tickets bij betrouwbare webwinkels of bij de website van het evenement. Hoe herken je een betrouwbare aanbieder?

  • Voorspelbare prijzen
  • Duidelijke inventarisatie
  • Webshop keurmerk

Om te beginnen moet je altijd goed kijken naar de prijs van de concert tickets. Als je weet dat gemiddelde kaartjes voor een concert 50 euro kosten, is het opvallend als ze een specifieke aanbieder plotseling voor een tientje verkocht worden. Je moet dan gelijk opĀ  je hoede zijn. Waarom zijn de kaartjes zo goedkoop? Wie verkoopt de kaartjes en met welke reden? Wanneer je goed hebt uitgezocht wie de verkoper is, kun je een weloverwogen beslissing nemen. Soms heb je geluk en zijn de kaartjes echt zo goedkoop, maar in de regel zijn de prijzen voor legitieme concert tickets redelijk voorspelbaar. Kost een normaal kaartje 50 euro, dan zal een legitieme verkoper daar niet ver onder gaan zitten. Verder kun je ook kijken naar de hoeveelheid kaartjes die een aanbieder verkoopt. Stel je voor: een concert is uitverkocht, maar een webwinkel heeft toch nog 500 kaartjes liggen, iets te makkelijk niet? Sommige Nederlanders denken dat ze in een situatie zoals deze enorm boffen, maar vergis je niet: het gaat hier helaas vaak om een zwendel. Je betaalt het geld vooraf en krijgt de kaartjes nooit toegestuurd. Wanneer een aanbieder slechts een paar concert tickets verkoopt, is dit een stuk geloofwaardiger. Misschien had hij deze wel voor zichzelf gekocht, maar zijn de plannen toch veranderd. Toch slot kun je ook kijken naar het Webshop Keurmerk. Als een webshop over dit keurmerk bezit, dan is de site uitvoerig getest en kun je hier met gerust hart een bestelling plaatsen.

Concert tickets: 2 leugens

Helaas zijn er veel aanbieders op de markt die je voor de gek willen houden. Ze verkopen tickets, maar hebben deze helemaal niet in bezit. Wanneer je betaalt hebt verbreken deze mensen ieder contact en blijf jij beduusd achter. Deze mensen proberen je vaak te lokken met een leugen, welke zijn dat zoal? Veel mensen zullen bijvoorbeeld zeggen dat ze de kaartjes niet langer nodig hebben en ze daarom heel goedkoop van de hand doen. Bedenk echter goed dat deze mensen zelf ook geld voor het kaartje hebben betaald. Wanneer ze de concert tickets voor een schijntje van de hand doen, moet je daarom extra voorzichtig zijn. Een andere leugen die mensen vaak gebruiken is dat je niet contant kunt betalen, maar het geld vooraf moet opsturen. Wanneer je dit doet, is de kans groot dat je dat geld nooit meer terugziet.

Een betrouwbare webwinkel

Wil je zeker weten dat je echte concert tickets koopt en niet voor de gek wordt gehouden? Surf dan naar https://www.ticketsnederland.nl/. Op deze site vind je tickets voor allerlei evenementen, waaronder concerten, voor zeer schappelijke prijzen. De site heeft een keurmerk en is als betrouwbaar bestempeld door EMOTA. Klik snel op bovenstaande link en bekijk het volledige assortiment. Betalen gaat heel makkelijk via iDEAL en iedere betaling is SSL gecertificeerd. Veel plezier bij jou favoriete optreden!