De deskbike geeft uw personeel energie om nog even door te gaan

U wilt graag gezond personeel. Want een gezond lichaam betekent een gezonde geest en vice versa. U kunt de geest van uw werknemers stimuleren door trainingen te geven maar het is belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning. Teambuilding en het geven van personeelsfeestjes zijn bekende voorbeelden. Ook het geven van het kerstpakket kan vrolijke gezichten opleveren en dat resulteert hopelijk in een gemotiveerde crew. De deskbike zal uw collega’s in conditie houden. Want zeker bij kantoorbanen zit men 7 à 9 uur per dag op een bureaustoel. Nu is het in de eerste plaats in deze moderne tijden belangrijk dat de bureaustoel en ook het bureau ergonomisch zijn. Dat betekent dat uw lichaam goed wordt ondersteund en u in de juiste houding langdurig zittend werk kunt verrichten. Maar dan nog zal uw personeel weinig beweging krijgen. Dat kan leiden tot gevaarlijke klachten. Dankzij de deskbike die u ter vervanging van de bureaustoel kunt gebruiken kan uw personeel sporten en werken tegelijkertijd! Ook al zullen vrij veel mensen liever de deskbike in de pauze gebruiken, het is in beide gevallen een optie. Zet er dus een aantal in uw kantoor en ook in de kantine of het rokershok. De deskbike die u bij ons kunt kopen is eenvoudig te installeren en maakt nauwelijks geluidEn dat is wel zo belangrijk voor de concentratie op de werkvloer. Bekijk nu de website van Kantoormeubelen Pro.

Dankzij de deskbike heeft uw personeel minder gezondheidsklachten

Bent u nu al geïnteresseerd in de deskbike en wilt u hem eens zien? Kijkt u dan op onze website, kantoormeubelen.pro. U vindt er diverse uitvoeringen van de deskbike want deze zogenaamde hometrainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U hebt wel een verhoogd bureau nodig om aan te werken. Zet bijvoorbeeld een aantal tafeltjes in uw kantoor. Huidige kantoren zijn heel anders ingericht dan die van vroeger. Geen kubussen meer en een gebrek aan frisse lucht of planten. Vele kantoren hebben flexplekken zodat men staand aan een tafeltje kan werken en even de benen kan strekken. Dat is absoluut beter voor uw lichaam en de ideale plek om een deskbike neer te zetten. Een deskbike kunt u bij ons al bestellen vanaf 268 euro per stuk. En de montage daarvan is inbegrepen. We beschikken namelijk over eigen vervoer met als bonuspunt dat u geen verzendkosten betaalt als u een online bestelling hebt gemaakt. We sturen een monteur mee die de deskbike op de juiste hoogte afstelt. Dat betekent niet dat lange of juist kleine mensen de deskbike niet kunnen gebruiken want met een ruk aan het hendeltje stelt u het zitvlak op de juiste hoogte af.

Bestel vandaag nog onze geweldige ergonomische producten

Ziet u het wel zitten om een dergelijke staande fiets in uw kantoor of kantine neer te zitten? Stelt u dan gerust al uw vragen aan uw klantenservice. Direct een bestelling maken kan natuurlijk ook:

  • Kies dan de kleur of kleuren uit en geef aan hoeveel u er wilt bestellen,
  • Kijk ook even bij onze andere producten want we verkopen tevens allerlei ergonomische meubelen zoals kasten, tafels, bureaus en stoelen,
  • Vul dan uw bedrijfs- en contactgegevens in,
  • Ten slotte hoeft u enkel nog te betalen en dat kan in zijn geheel door gebruik te maken van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of uw credit card. Overigens is het ook een optie om op factuur te bestellen.
  • Lees meer..