De All-Risk autoverzekering voor nieuwe modellen

U hebt onlangs een gloednieuwe auto recht uit de fabriek gekocht. Dan is dat een flinke investering voor u! Of het nu gaat om een kleine Citroën C1 of een luxe Mercedes-Benz S-klasse, en nieuwe auto kost simpelweg erg veel geld. U wilt daarom uw auto zo goed mogelijk verzekeren en dat zal de verkoper u tevens van harte aanbevelen. De All-Risk autoverzekering is dan het type autoverzekering die we u van harte aanraden. Wie wij zijn? Wij zijn een online vergelijkingswebsite, netpolis.nl. U kunt hier de diverse autoverzekering van Nederlandse verzekeraars onderling met elkaar vergelijken. Het verschil tussen de polissen kunnen namelijk aanzienlijk groot zijn. Zelfs de All-Risk autoverzekering kan per polis qua prijs enorm verschillend zijn. Leest u maar eens een aantal ervaringen van onze klanten door die hier in het verleden hun verzekering hebben aangepast. U zult zien dat ze dankzij het kosteloos vergelijken bij netpolis al snel een slordig bedrag als 400 euro per jaar bespaard bleven! En dat kan in uw geval misschien nog wel meer zijn. Sluit daarom nooit zomaar een All-Risk autoverzekering af bij de eerste de beste verzekeraar die u online tegenkomt maar maak gebruik van onze service. Vul uw kentekennummer in en vergelijk de diverse beschikbare verzekeringen met elkaar. En mocht u daar verder nog persoonlijk advies over willen ontvangen dan kunt u tevens contact met ons opnemen. Lees eerst de “veel gestelde vragen” door en meldt anders uw klacht of vraag door dit online aan ons door te geven. Natuurlijk staat het u tevens vrij om even te bellen of te mailen.

Vergelijk de All-Risk autoverzekering van de diverse aanbieders met elkaar

U zoekt aldus een All-Risk autoverzekering omdat u een nieuwe auto hebt gekocht. Wat is er zoal gedekt mocht u onverhoeds schade oplopen? Het is in ieder geval goed om te weten dat het voor de All-Risk autoverzekering niet uitmaakt of u deze schade zelf hebt veroorzaakt of dat dit door een externe factor zoals een bepaalde weersomstandigheid of een tegenligger is veroorzaakt. En dat is natuurlijk in scherp contrast met een WA-verzekering en in mindere mate met de beperkte casco verzekering. De All-Risk autoverzekering beschermt u tegen onder andere:

  • Brand, explosie en kortsluiting,
  • Ruitbreuk,
  • Botsen en omslaan,
  • Neerstortende vliegtuigen.

U leest het, wat er dan ook mag gebeuren met u of uw auto, de schade zal door uw eigen All-Risk autoverzekering worden uitbetaald. Mocht het door een ander zijn berokkend, dan wordt deze schade door uw autoverzekeraar uiteraard verhaald op de verzekering van de ander. Maar daar zult u in ieder geval geen last van hebben. Natuurlijk is de maandelijkse premie hoger dan de premie van een WA-verzekering. Maar als u een gloednieuwe wagen hebt, dan wilt u natuurlijk wel dat u ongestoord uw weg kunt vervolgen.

Ook andere autoverzekeringen kunt u via onze site met elkaar vergelijken

De All-Risk autoverzekering is in principe al volledig. Toch zijn er uitbreidingen op dit pakket mogelijk. Denk aan de verzekering voor inzittenden, deze schadeverzekering is zeker te overwegen als u vrij vaak met medepassagiers over de snelwegen in het land reist. Andere aanvullende verzekeringen zijn de ongevallenverzekering en de verhaalsbijstandverzekering. Op onze website www.netpolis.nl kunt u hier gedetailleerd van alles over te weten komen. Is de All-Risk autoverzekering iets voor u? Schroom dan niet langer maar vul het kentekennummer in op de website en vergelijk de diverse polissen van de Nederlandse autoverzekeraars met elkaar. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen van bepaalde polissen of binnen deze wetgevingen? Vergeet dan niet om ons via de sociale media zoals Twitter en Facebook te volgen.