Dankzij opritverwarming kan u niet meer uitglijden

Hebt u een tamelijk lange oprit? Bent u het zat om uit te glijden in de winter als u naar uw auto toeloopt? Hebt u weleens een aanrijding gehad met uw auto op uw eigen oprit? Dan is opritverwarming de oplossing van uw problemen. Wij kunnen uw oprit van opritverwarming voorzien. Neemt u daarom eens contact op met Electric Comfort uit Lettele, Overijssel. U vindt nog veel meer informatie over opritverwarming en onze andere producten op electriccomfort.nl. Natuurlijk is opritverwarming een investering om rekening mee te houden. Maar u krijgt er erg veel voor terug. En de waarde van uw huis zal er trouwens ook door toenemen. Dus op de lange termijn hebt u uw investering snel terugverdiend. Al was het alleen al omdat u geen letselschade en blikschade meer kunt oplopen in de herfst of de winter. Want niet alleen is opritverwarming handig als u veel last hebt van ijzel en sneeuw, ook bladeren drogen op en vergaan sneller zodat uw oprit altijd schoon en droog blijft. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het wellicht verstandig om ons te bellen voor een gratis adviesgesprek. We komen graag eens langs om uw oprit op te meten zodat we vervolgens een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Het is dan aan u om hier al dan niet akkoord mee te gaan.

Houd uw oprit ijs- en sneeuwvrij met onze opritverwarming

Ziet u opritverwarming wel zitten? Bel ons dan even op voor een kennismakingsgesprek. We zijn tijdens kantooruren te bereiken en uiteraard kunt u ook een e-mail sturen. Niet alleen voor particulieren met een grote oprit is onze opritverwarming een perfecte en permanente oplossing voor de wintertijd, ook bedrijven hebben hier erg veel baat bij. Vrachtwagens zijn bij ijzel al helemaal een gevaar op de weg. Als ze niet eens weg kunnen komen vanwege de dikke sneeuwlaag op uw oprit, dan kan het u behoorlijk veel geld kosten. We plaatsen slimme sensoren op het wegdek die de temperatuur, het ijs en vocht registreren. Deze sensoren zijn verbonden met een schakelkast. Is het noodzakelijk dat uw oprit ijsvrij wordt gemaakt? Dan stuurt de schakelkast een signaal naar de verwarmingselementen. En dat maakt onze opritverwarming volautomatisch. U hebt er dan ook geen onderhoud aan. Een check-up is zo nu en dan aanbevolen en ook daar kunt u ons natuurlijk voor vragen. Opritverwarming is op verschillende manieren in uw oprit in te bouwen. Dat heeft met twee zaken te maken:

  • Ten eerste is de ligging van het pand belangrijk.
  • Ten tweede het materiaal waaruit uw oprit bestaat. Bijvoorbeeld van klinkers, beton of asfalt. U begrijpt dat de verschillende materialen om een andere aanpak en vermogen vragen.

We kunnen u ook voorzien van vloerverwarming

Naast opritverwarming kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wilt u bijvoorbeeld op blote voeten over uw laminaat of parket vloer heen kunnen lopen? Dan is vloerverwarming in de badkamer of uw woonkamer geen overbodige luxe. Uiteraard maken we laminaatverwarming op maat. Ook boten voorzien we van vloerverwarming. Dat is erg praktisch voor binnenvaartschepen. Wilt u uw carrosserie voorzien van tijdelijke vloerverwarming zodat u niet in de kou carnaval hoeft te vieren? Wij voorzien u graag van dergelijke elementen. En ten slotte willen we onze selectie aan thermostaten niet onbenoemd laten. Zowel voor uw vloer als uw oprit kunt u een thermostaat installeren in uw huis, bijvoorbeeld naast die van uw centrale verwarming. Ze zijn op afstand te reguleren als u daarvoor de app op uw smartphone of tablet downloadt! Of kies voor een draadloze variant die u bij de hand kunt houden.