Dankzij onze aannemersselectie bespaart u heel wat geld

Een aannemersselectie maken is een van de vele taken van BBAN. Wij staan voor particulieren en MKB’ers klaar die hun huizen of kantoorpanden willen verbouwen of zelfs willen bouwen vanaf de grond. U hebt het inzicht en de kennis om grote delen van dit project zelf onder handen te nemen? Dan scheelt dat al erg veel tijd en geld. Maar toch kunt u niets beginnen zonder een aannemersbedrijf. Maar hoe kunt u schatten welke aannemer het beste past bij uw project? Dat is een vraag die wij regelmatig te horen krijgen. Het antwoord is in principe dat dit voor een leek vrijwel onmogelijk is. Wij kunnen daarom een vrijblijvende aannemersselectie maken met goede bedrijven met stevige reputaties bij u in de buurt. U kunt daarom aan bban.nl uw voorkeuren doorgeven zodat we snel op zoek kunnen gaan naar de bedrijven die daar het beste op aansluiten. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook want bij ons staat de klant op nummer één! Er zijn tal van problemen die kunnen ontstaan als u de verkeerde aannemer dan wel makelaar hebt uitgekozen:

  • U betaalt de prijs terwijl het werk blijft liggen vanwege uiteenlopende vertragingen,
  • Een aannemer kan failliet gaan, u hebt immers geen inzage in hun financiële toestanden,
  • Of het project wordt slordig opgeleverd terwijl u wel de volle pond moest betalen.

Dit zijn allen horrorbeelden want er gaat erg veel geld mee gemoeid. Dat u daarom eerst een betrouwbare aannemersselectie laat opstellen, dat is geen slecht idee!

Met deze aannemersselectie kunt u snel een keuze maken

Een aannemersselectie maken is voor ons iedere keer weer een nieuwe uitdaging. Al was het enkel vanwege de topografische ligging van het bouwproject! Dat neemt niet weg dat BBAN Bouwbegeleiding het niet aankan. Reken er maar op dat we snel met een aannemersselectie op de proppen kunnen komen. En dat is zeker niet het enige aan advies dat u van ons mag verwachten. Zo kunnen we u ook van advies voorzien over bouwkundige vraagstukken. Hebt u bijvoorbeeld weleens nagedacht over duurzame en groene energie? Misschien hebt u wel baat bij zonnepanelen. Ook bij de bouwaanvraag kan van alles misgaan. Het aanvragen van de juiste vergunningen heeft in dat stadium absoluut prioriteit. We kunnen uw aanvragen voor het versturen even voor u controleren. Naast het maken van een eerste aannemersselectie kunnen we tevens offertes bij de gekozen aannemers opvragen, met hen in onderhandeling gaan en gunningsadviezen uitbrengen. Daarbij hebt u de touwtjes in handen en wij betrekken u daarom het liefste bij ieder gesprek. Het gaat er uiteindelijk immers om dat uw droomhuis vorm gaat krijgen. Het is niet vreemd dat u daarom inzicht wil hebben in alle processen die bij deze realisatie komen kijken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u eens langskomen

Maar voor het zover is staat het u tevens vrij om even te bellen en te mailen. We kunnen alle vragen over bijvoorbeeld het samenstellen van deze aannemersselectie snel beantwoorden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Via de sociale media kunt u trouwens ook contact met ons opnemen en tevens vindt u daar vele voorbeelden van ons werk. Maak een afspraak zodat we er samen met u op ons kantoor in Amersfoort eens rustig over kunnen spreken. De koffie en de thee staan dan natuurlijk voor u klaar en alles zal u duidelijk worden over de aannemersselectie die we voor u kunnen maken. Zorg ervoor dat u niet teveel geld gaat uitgeven aan een aannemer waarvan de kans ook nog eens bestaat dat dit bedrijf binnen afzienbare tijd failliet gaat!