Boek bij ons uw speciale Lapland vakantie

Naar Lapland op vakantie gaan is voor velen een sprookje. Een wens die nog nooit in vervulling is gegaan. Toegegeven, dit gedeelte van de wereld is niet de goedkoopste streek. Maar u krijgt er zoveel voor terug! Mensen die naar Lapland op vakantie zijn gegaan komen met de prachtigste verhalen terug. En dat is terecht want hier heerst de natuur nog echt. Er is maar weinig bevolking, weinig urbane gebieden en de dieren hebben het er als het ware voor het zeggen. Als u naar Lapland op vakantie gaat, dan zult u heel wat verschillende dieren tegenkomen. Het is de regio van de elanden, de wolven, de rendieren en misschien komt u zelfs wel beren tegen als u in het noorden van Finland vertoeft. Wilt u graag de Noordelijke IJszee bevaren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een Lapland vakantie geheel op maat snijden zodat u alle favoriete attracties kunt doen die u echt boeien. Misschien moet u een keertje niet op vakantie gaan in de zomer. Of houdt u het eens simpel door naar de camping te gaan. Bezoek een Waddeneiland, daar is voldoende natuur en u kunt er tevens heerlijk tot rust komen na een jaar van hard werk. Dan kunt u gaan sparen voor een Lapland vakantie en het vervolgens bij ons boeken. Hebt u dat gedaan? Dan kan de echte voorpret beginnen. Voor een Lapland vakantie hebt u bij ons een zeer ruimte keuze. Het is tevens erg prettig dat u het hele jaar door naar deze regio in Scandinavië kunt gaan omdat het zowel in de winter als in de zomer prachtig is. In de zomer kunt u het klimaat vergelijken met een toendraklimaat. Het zal er nauwelijks boven de 20 graden zijn maar als het u niet te doen is om de warmte, dan is een Lapland vakantie voor u zeer geschikt. In de winter sneeuwt het er uiteraard behoorlijk. Daarom leent een Lapland vakantie zich uitstekend om er de kerstdagen door te brengen in een van de vele chalets of bungalows die u er kunt huren. Hebt u altijd al een ritje willen maken op een echte slee getrokken door prachtige husky’s? Bij ons kunt u het allemaal voor elkaar krijgen. Net als een cruise door de Noordelijke IJszee met uitzichten op de walvissen, haaien en ijsberen!

Een Lapland vakantie kan zowel in de winter als in de zomer

Een Lapland vakantie is waarschijnlijk een droom voor u. Natuurlijk moet u wel een beetje affiniteit hebben met het hoge noorden. U moet het prettig vinden dat het er niet zo warm is. De zon schijnt er zeker in de zomer maar temperaturen zoals aan de Middellandse zee worden vrijwel nooit bereikt. Maar dat betekent dat u eens iets anders meemaakt in uw leven. Ga uit dat vaste stramien en ontdek eens andere schone plekken in de wereld. Het is prettig dat u in Nederland woont want Europa biedt vele mooie plekken. Zo kunt u bergbeklimmen, op het strand liggen, vele culturen bekijken en stedentrips maken naar oude steden zoals Rome en Parijs. Er is voor ieder wat wils. Als u van sneeuw, vlaktes en naaldbomen houdt dan is een Lapland vakantie absoluut voor u weggelegd. Als u alleen al bij het idee koude voeten krijgt dan is het niets voor u . Een Lapland vakantie kunt u op divers manieren invullen. Hopelijk gaat u met ons in zee want we bieden een keur aan vakanties aan. Op de website vindt u al vele mogelijkheden voor de Lapland vakantie van uw wensen. Hieronder geven we in een korte opsomming weer waar u zoal uit kunt kiezen. Niets moet, alles mag:

  • Als u naar Lapland op vakantie wilt dan kunt u overnachten in houten chalets. Wilt u een nog luxurieus huisje? Kies dan voor een echte lodge.
  • Wilt u graag op wintersport? Combineer dit dan met de kerstweek zodat u tijdens de kerstdagen knus rond de open haard kunt zitten terwijl u bijkomt van een fijn dagje skiën, snowboarden of langlaufen.
  • Wilt u een echt avontuurlijke reis door dit gebied maken? Kiest u dan voor een spectaculaire sneeuwscooter vakantie of reis met een slee getrokken door husky’s.

Maak een reis door het prachtige Scandinavië

U leest het, u kunt een Lapland vakantie op diverse manieren invulling geven. In alle seizoenen is er volop te beleven dus u zult zich nooit vervelen. We hebben het uiteraard al gehad over het prachtige groene Noorderlicht dat u absoluut niet mag missen. Een bezoekje brengen aan de legendarische Noordkaap mag u ook niet vergeten. Hebt u stevige zeebenen en wordt u niet zeeziek? Dan is een boottocht door de Noordelijke IJszee ook aan te bevelen. Wat voor Lapland vakantie u dan ook wilt, wij stellen het graag voor u samen. Stuurt u ons daarom een e-mail of bel ons eens op. Op onze website, xplorethenorth.nl, vindt u diverse manieren om met ons in contact te komen. Of u nu naar Lapland op vakantie wilt of naar Noorwegen dan wel IJsland, we stellen met liefde een prachtig programma op die geheel aan uw wensen voldoet. Voor zowel jonge gezinnen, ouderen en jongeren kunnen we prachtige reisschema’s leveren. En natuurlijk boeken we de overnachtingen direct voor u zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Laat de voorpret beginnen en boek vandaag nog een reis naar Lapland!