Bloemen versturen doe je heel gemakkelijk via de site van frederiqueschoice.com

Je kunt tegenwoordig werkelijk van alles via het internet bestellen en dus zo ook versturen. Vaak bestel je iets voor jezelf, maar het is ook heel makkelijk om als bezorgadres het adres van iemand anders op te geven. Zo kun je makkelijk een cadeautje versturen zonder dat je zelf in fysieke vorm naar de persoon in kwestie moet. Dat is mooi in een wereld van globalisering, want we reizen wat af tegenwoordig. Ondanks flight shaming dat tegenwoordig een ding is, reizen we van hot naar her en verblijven we ook geregeld in het buitenland. Dus het is niet altijd mogelijk om mensen in levende lijve te bezoeken. Dat kan zijn omdat je in Australiƫ zit, maar het kan ook zijn dat je in Breda woont, terwijl degene die je eventueel zou willen bezoeken in Groningen woont. Het zijn relatief kleine afstanden, maar het is wel lastig om dat allemaal te bereizen. Daarom is het fijn dat je online toch gewoon cadeautjes kunt versturen. Je kunt dan ook zelfs levende bloemen versturen. Je zou denken dat het versturen van pakketjes zich zou beperken tot levenloze objecten als boeken, kleding en andere artikelen. Maar je kunt nu dus ook gewoon bloemen, planten en zelf hele bomen bestellen en versturen. Je kunt voor bloemen versturen terecht bij frederiqueschoice.com. Hier kun je namelijk direct een vers boeket uitzoeken. Zodra je een goed boeket met bloemen hebt gevonden, dan kun je dit naar jezelf sturen, maar je kunt het dus ook naar iemand anders sturen. Daarmee kun je iemand dubbel en dwars verassen. Net als met allerlei andere spullen die je verstuurt naar anderen, zorg je met bloemen versturen voor een dubbele verassing omdat je er zelf immers niet bent. Je aanwezigheid wordt dus niet verwacht, maar door bloemen te versturen ben je toch een beetje aanwezig. Daar komt bij dat men niet verwacht iets te ontvangen. Dus als er iemand met een bos bloemen op de stoep staat, dan is dat sowieso al een verassing. Als je daarna via het kaartje ook nog eens blijkt dat het van jou afkomstig is, dan is de impact uiteraard des te groter. En voor jou op jouw beurt is het een hele makkelijke manier om toch te laten merken dat je aan de persoon in kwestie denkt. Je hoeft immers niet al te veel moeite te doen, want dat wordt allemaal geregeld door de mensen van frederiqueschoice.com en de bezorgers. Het enige dat jij moet doen is de bloemen van je keuze selecteren, bestellen en daarna versturen.

Surf naar de website om direct bloemen te versturen

Je kunt dankzij de service van frederiqueschoice.com ook zonder al te veel problemen een last minute bestelling plaatsen. Als het binnen de werkweek valt en je wilt dat de bloemen de volgende dag arriveren, dan kun je de dag daarvoor nog je bloemen versturen. 

Kies uit verschillende soorten boeketten

Als je bloemen wilt versturen, dan kun je kiezen voor verschillende soorten van boeketten zoals: 

  • Kerstboeket
  • Romantisch boeket
  • Boeket stralend wit

Als je bloemen gaat versturen via deze site, dan profiteer je te allen tijde van een 7 dagen vers garantie. De bloemen arriveren dus vers en blijven daarna (minimaal) een week lang goed.