Bij deze kapsalon in Utrecht kunt u terecht voor wassen, knippen en stylen volgens de nieuwste mode!

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande kapsalon in Utrecht? Bent u het zat om elke keer teleurgesteld van de buurtkapper terug te keren? Vindt u het idee van een thuiskapper maar niks? Wilt u graag een modieus kapsel, van een kapper die van alle markten thuis is? Vindt u ook dat geknipt worden gepaard dient te gaan met een totaalervaring aan muziek en kunst? Zoekt u dan niet verder. Bij deze kapsalon in Utrecht bent u aan het juiste adres. Massina’s Hair & Art is al jaren een begrip in het centrum van de stad en ver daarbuiten. Bij Massina’s Hair & Art kunt u terecht voor knippen, stylen en wassen. Wij helpen niet alleen dames, want ook heren en kinderen kunnen terecht in onze kapsalon in Utrecht. Behalve kwaliteit staat ook service hoog bij ons in het vaandel. Wij werken volgens de nieuwste methodes en zijn goed op de hoogte van wat tegenwoordig in de mode is – of juist niet. De klant staat hier centraal. Er wordt goed geluisterd naar u en uw wensen, maar het advies is altijd eerlijk. Zo bent u altijd verzekerd van een kapsel dat goed bij de vorm van uw hoofd past, past bij uw algehele uitstraling en lang in model blijft. Kwaliteit en service zijn natuurlijk belangrijk, maar wat deze kapsalon in Utrecht echt onderscheidt van alle andere kappers in de buurt is de nadruk op een gezellige totaalervaring. Hier wordt u niet even in tien minuutjes geknipt en staat u weer buiten. Nee, het creëren van een fijne sfeer staat hier centraal. Deze kapsalon in Utrecht voelt net als een gezellige huiskamer. Er staat een muziekje op (u mag overigens ook uw eigen favoriete muziek meebrengen), planten zorgen voor een ontspannen setting en kunst zorgt voor een artistieke touch. Deze salon biedt kunstenaars namelijk de gelegenheid drie maanden lang kosteloos te exposeren. Geknipt worden in zo’n omgeving is een feestje.

Ik zocht een goede kapsalon in Utrecht en Massina’s Hair & Art voelde als thuiskomen

Bij Massina’s Hair & Art gaan we voor niets minder dan een tevreden klant. Sterker nog: wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hoogstaande kwaliteit en goede service zijn daarbij heel belangrijk. Wij kunnen buigen op talloze positieve ervaringen. Lisa was onlangs voor het eerst bij ons te gast en is zeer positief over haar ervaring: ‘Ik zocht een nieuwe kapsalon in Utrecht, want ik was het zat om telkens teleurgesteld naar huis te gaan als de kapper mijn haar weer eens verpest had. Ik heb schijnbaar nogal moeilijk haar, maar eigenlijk vind ik dat geen excuus. Bij Massina’s Hair & Art voelde ik me gelijk thuis. Hier krijg je nog echt de aandacht: er werd naar me geluisterd en ik kreeg eerlijk advies over mijn zogeheten moeilijke haar. Zo moeilijk was dit blijkbaar niet want na een bezoekje aan deze kapsalon in Utrecht zat het perfect! En het beste? Ik kan als beginnend kunstenaar kosteloos exposeren in de ruimte. Een echte win-winsituatie dus. Ik kan deze kapsalon in Utrecht zeer aanbevelen!’

Neem vandaag nog contact op

Bij Massina’s Hair & Art vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom nemen wij geen walk-ins aan en vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken via de website: http://massinas-hair-art.nl/kapsalon-utrecht/. Bij deze kapsalon in Utrecht kunt u rekenen op:

  • Gezellige setting
  • Veel ervaring
  • Marktconforme prijzen

Bent u benieuwd geworden? Neem dan snel contact op en reserveer uw plekje! Graag tot gauw!