Bewaar je belangrijke spullen in kluizen

Iedereen heeft wel een aantal bezittingen in hun huis liggen die eigenlijk teveel waard zijn om zomaar rond te laten slingeren. Dit hoeven niet eens per se artikelen te zijn die een hoge waarde hebben. Persoonlijke documenten vallen hier bijvoorbeeld ook onder. Dit soort bezittingen wil je op een veilige plaats bewaren. Stel je voor dat er een inbreker in je huis komt, dan wil je er in ieder geval voor zorgen dat hij of zij deze spullen niet mee kan nemen. Daarnaast is het niet alleen in je huis waar je dingen veilig wilt bewaren. Er zijn daarom verschillende kluizen waar je uit kunt kiezen op de website van Kluizen & Sloten.

  • Afroom kluis
  • Autokluis
  • Muur kluis
  • PrivĂ© kluis

Niet alleen particulieren kunnen een kluis goed gebruiken, ook bedrijven hebben vaak de nodige waardevolle items in hun pand liggen. Denk alleen al aan het contante geld waar door de dag heen in gehandeld wordt. Het is dan wel zo prettig om dit geld te kunnen afromen op een plek waar niemand erbij kan. Op de website van Kluizen & Sloten kunnen dus zowel particulieren als bedrijven terecht om hier de kluis te kopen waar ze naar op zoek zijn.

Verschillende soorten muur kluizen

Voor in een particulier huis heb je een ruime keuze aan kluizen en afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kun je hier een keuze in maken. Kies bijvoorbeeld voor een muur kluis. Deze vergrendel je in een muur. Je hebt dit vast wel eens gezien. Als het niet in het echt is, dan zie je dit wel regelmatig in films voorbij komen. Vaak wordt een muur kluis dan afgedekt met een schilderij of een tapijt. Op die manier is het voor een inbreker nog moeilijker om de kluis met jouw belangrijke bezittingen erin te vinden. Er is uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende groottes. Als jij alleen maar kleine dingen hebt die je erin wilt stoppen, dan hoef je geen kluis van een enorm formaat te kopen, maar voor sommige mensen is dit wel een fijne optie. Bekijk dus voordat je je bestelling plaatst eens goed rond in huis om erachter te komen wat jij allemaal in kluizen zou willen bewaren. Aan de daarvan kun je de grootte van een of meerde kluizen die je aanschaft bepalen. Heb je geen geschikte muur? Dan kun je ook kiezen voor een van de andere soorten die er te koop zijn. Bijvoorbeeld eentje voor in de vloer. Dit is een populaire kluis om voor te gaan.

Sluit je kluizen goed af

Het aanschaffen van een of meer kluizen is een verstandige zet, maar het is dan wel noodzakelijk dat je de kluis op de juiste plek laat installeren en met een goede code afsluit. Maak het voor iemand anders die niet van de kluis afweet bijna onmogelijk om deze te vinden en al helemaal om deze te openen. Het is voor de codes dan ook af te raden om te gaan voor een verjaardag of iets dergelijks. Als de inbreker meer over je weet dan is dit makkelijk te achterhalen en dat is wat je juist wil vermijden. Kies daarom voor een plek en code die moeilijk te raden zijn. Op die manier zijn je waardevolle spullen nog veiliger. Wil je meer informatie over de verschillende kluizen waar je uit kunt kiezen en hoe je deze het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met de medewerkers van de website. Zij kunnen je voorzien van een goed advies op maat. Zo kun je je spullen echt goed bewaren. Lees meer..