Betaalbare brackets vindt u hier

Patiënten staan er vaak niet bij stil dat het werk van een tandarts of een orthodontist veel meer behelst dan alleen maar gaatjes boren en beugels aanbrengen. Achter de schermen gebeurt nog veel meer en moeten tandartsen ook soms het hoofd breken over de keuze van bijvoorbeeld de juiste brackets. Dit gaat niet altijd op rolletjes en dit komt omdat er zo’n breed aanbod is van leveranciers. Vis daar maar eens de juiste aanbieder tussenuit. Heeft u hier nou ook mee te maken en wilt u wel eens weten waar u de beste brackets voor de laagste prijs kunt bestellen? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag eventjes van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over de webwinkel ortho-company.nl. Hier bent u als specialist aan het juiste adres om alle benodigdheden voor uw praktijk in te kopen. Bij ons bent u stukken voordeliger uit dan ergens anders en daarom heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij hanteren lage tarieven en blijven dit ook doen. Zo koopt u bij ons de brackets in voor een veel lagere prijs dan normaal. Op deze manier kunt u op uw inkopen besparen, wat kan resulteren in een lager tarief voor de patiënt. Klinkt dit goed en wilt u ook brackets kopen voor weinig geld? Aarzel dan niet en hak vandaag nog de knoop door om u aan te melden bij de Ortho Company. Bij ons bent u van harte welkom voor goedkope tandartsbenodigdheden.

Onze brackets zijn van de hoogste kwaliteit

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Maar dat is niet het enige, want bij ons profiteert u namelijk ook van topkwaliteit van de bovenste plank. U wilt natuurlijk niet moten inleveren op de kwaliteit van de brackets. Wij leveren de meest uiteenlopende soorten brackets, zodat u ook geen concessies hoeft te doen op dit vlak. Voor elke behandelmethode hebben wij de juiste benodigdheden in huis en dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Het gaat hier om:

  • Metalen exemplaren, die veel gebruikt worden
  • Zelfligerende brackets, die het nieuwste van het nieuwste zijn
  • Aesthetic brackets, die bijna niet opvallen in de mond.

Kortom, wij hebben voor iedere tandarts én voor iedere patiënt wat wils. Surf daarom snel naar ortho-company.nl en sla uw slag. Dat zal u beslist geen windeieren leggen! Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

We create beautiful smiles

Als specialistische leverancier denken wij als geen ander met u mee. Wij kennen uw vak en weten maar al te goed wat u nodig heeft om uw werk goed uit te kunnen voeren. Dus heeft u een bepaald type brackets nodig, waarmee u ervoor kunt zorgen dat de patiënt minder controles nodig heeft? Kies dan voor de zogeheten zelfligerende exemplaren. Hier zitten klepjes op die eenvoudig open te maken zijn. Hieronder zit de draad vast gemaakt. Zo kan de patiënt thuis zelf de beugel verstellen, in plaats van dat hij of zij steeds naar u toe moet komen voor deze behandeling. Zo bewijst u uw patiënten en uzelf een goede dienst. Heeft u nog vragen over een van onze brackets? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij helpen u in ieder geval graag verder met de juiste orthodontische producten! Lees meer….