Bestel uw EPDM systemen in een handig pakket

Als u regelmatig daken legt en vervolgens ook de dakbedekking om diverse vormen van verweer en lekkage tegen te gaan dan hoeven we u wellicht niets uit te leggen over onze EPDM systemen. Maar als u als doe-het-zelver de garage of een nieuw afdakje bouwt dan hebt u wellicht wel baat bij deze tekst. Wij leveren in het groot en het klein EPDM systemen op maat. Dankzij onze EPDM systemen kunt u na levering direct aan het werk met het afwerken van uw dak. Zeker platte daken komen in aanmerking voor onze EPDM systemen. Schuine daken worden doorgaans op een andere wijze geïsoleerd waarna ze meestal bedekt worden met dakpannen. Dat is in het geval van schuurtjes, bungalows, een uitbouw of het dak van een grote flat of bedrijfspand niet het geval. Daarom kan het zo zijn dat u enorme rollen dakbedekking wilt bestellen, bijvoorbeeld als u als aannemer verantwoordelijk bent voor de bouw van een groot magazijn of een winkelcentrum. Maar we bieden op interexpress.nl ook veel kleinere EPDM systemen aan, voor u als particulier. Dit begrip is natuurlijk een afkorting voor een lange scheikundige naam. Het materiaal is een synthetisch rubber. Dat betekent dus dat het niet van een rubberboom afkomstig is maar in een laboratorium is samengesteld. Het is een type rubber met grootse kwaliteiten. Het rekt nauwelijks, kan zowel tegen extreme warme en koude temperaturen en zal niet worden aangetast door zuren, oliën en regenwater. Ook het zonlicht zal pas na vele jaren ervoor zorgen, in combinatie met andere krachten en elementen, dat u de EPDM systemen op uw daken moet vervangen. Toch zal het veel langer mee gaan dan zijn concurrenten en we kunnen u wel garanderen dat u er minstens 25 jaar ongestoord van kunt profiteren.

Dankzij EPDM systemen wordt dakdekken opeens een leuke klus

Het is u wellicht nu wel duidelijk dat u dankzij onze EPDM systemen een stuk eenvoudiger de dakbedekking kunt aanbrengen. Want in onze EPDM systemen vindt u niet alleen de rollen rubber die u kunt uitrollen op het dak maar ook:

  • De lijm waarmee u het bevestigt aan het dak,
  • De handleiding zodat het nog eventjes goed na kunt lezen,
  • En u kunt er allerlei toebehoren bij bestellen zoals daktrimmen, waterafvoer, PIR isolatie en gereedschappen.

De EPDM systemen zijn eenvoudig op te meten en vervolgens af te snijden met een scherp stanleymes zodat het u in een middagje, wellicht samen met een paar vrienden dan wel familieleden, al gelukt is. Laat het een nachtje drogen en u hebt er verder geen omkijken meer naar. Zoals we al eerder vertelden is dit materiaal bestand tegen een hele rits aan extreme weersomstandigheden, vloeistoffen, gassen en straling. U kunt via deze handige webwinkel de EPDM systemen als pakket bestellen maar u kunt ook zelf de gewenste maten aan ons doorgeven. Of bestel losse onderdelen zoals rollen van dit rubber, isolatiemateriaal dat u tussen het dak en het rubber kunt leggen maar ook ontluchtingen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben het steevast op voorraad.

We leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven

Dit materiaal is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest. Op een positieve manier natuurlijk. Vele bouwprogramma’s raden het dan ook aan en u kunt deze uitzendingen via onze website even terug bekijken. Dan weet u meteen hoe u het aan moet brengen. Mocht u ondanks alle instructies uit het boekje en de site toch nog vragen hebben dan kunt u ons even bellen of mailen. We helpen u graag verder zodat u snel weer het dak op kunt.

Lees meer…