Besteed je facturatie uit en bespaar kostbare tijd

faktumfactuur - facturatieAls ZZP’er heb je te maken met voordelen en nadelen. Dat geldt ook als je in loondienst bent. Vaak zijn de voor- en nadelen aan elkaar gespiegeld. Als je ZZP’er bent, dan ben je in principe zelf overal verantwoordelijk voor, maar je hebt geen baas boven je. Als je in loondienst bent dan heb je weliswaar verantwoordelijkheden, maar de grote lasten worden door de baas of het management gedragen. Aan de andere kant heb je dan dus wel weer een baas boven je aan wie je verantwoording moet afleggen. Als je een ZZP’er bent dan heb je veel vrijheid over hoe je je tijd indeelt, wat je doet en wanneer je het doet en of je veel of weinig werkt. Als je in loondienst bent, dan liggen de uren vaak vast, er is weinig flexibiliteit en je bent contractueel verbonden aan je baan. Maar als je in loondienst bent, dan heb je wel zekerheid op inkomen. Je kunt genieten van stabiliteit en je hebt allerlei voordelen met betrekking tot je pensioen, verzekering, belastingen, et cetera. Als ZZP’er is het niet altijd even zeker of je wel genoeg werk hebt. Dat is namelijk van vele zaken afhankelijk zoals je eigen inzet, het soort werk dat je verricht, vraag en aanbod van het moment, enzovoorts. Je bent dus weliswaar eigen baas, maar daardoor is het leven ook gelijk minder zeker. Dit hoef je natuurlijk niet als een nadeel te ervaren. Sommige mensen houden niet van zekerheid en stabiliteit en zoeken juist het avontuur en de vrijheid binnen dat avontuur. Daarom is het mooi dat het zijn van een ZZP’er gewoon mogelijk is. Als je een visie hebt, dan kun je ervoor gaan en als het mislukt, dan is dat ook geen ramp. Er zijn altijd vangnetten waar je gebruik van kunt maken. Natuurlijk kun je het zijn van een ZZP’er ook combineren met een part time vaste baan, zodat je toch een beetje zekerheid hebt en ook je passie uit kunt oefenen. Dat laatste is precies waar het in deze tekst om draait. Als ZZP’er wil je je passie uitoefenen en die passie heeft vaak niets te maken met administratie, boekhouding en facturatie. Daarom snappen wij bij faktumfactuur.nl natuurlijk heel goed dat je dat soort dingen liever uitbesteed. Daarom zijn wij er om je facturatie in orde te maken.

Voor een goede professionele facturatie kies je natuurlijk voor faktumfactuur.nl

Als ZZP’er wil je je natuurlijk gewoon bezig kunnen houden met waar je goed in bent. Je hebt vaak geen tijd en zeker ook geen zin om dagen lang achter je bureau te zitten om het papier werk in orde te maken. Daarom kun je facturatie aan ons uitbesteden. Wij zorgen er dan voor dat je alles met betrekking tot de facturatie in orde wordt gemaakt. Ook perfect voor je imago natuurlijk dat je zelf professionele weet om te gaan met de facturatie. Daarmee laat je zien dat je echt professioneel bezig bent. Met ons facturatie programma kun je een hoop tijd besparen. Boekhouding kun je bij ons laten automatiseren, zodat je tijd en ruimte overhoudt voor andere, meer belangrijke zaken. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op onze site.

Alle opties op een rijtje

Natuurlijk kan het zijn dat je iets anders dan facturatie wilt laten regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Facturen
  • Pakbonnen
  • Offertes
  • Orderbevestigingen
  • Herinneringen

Kortom, alle zaken die te maken hebben met verzendingen en betalingen, kun je gemakkelijk regelen via ons bedrijf. Kom dus snel een keer langs op faktumfactuur.nl.