Bescherm je iPhone X met het beste iPhone X hoesje

De iPhone X is een prijzige gadget dat nog duurder kan worden als je het laat vallen en moet betalen om het te repareren. Hoewel geen enkele accessoire het perfect veilig kan houden, kan het hebben van het juiste iPhone X hoesje en schermbeschermer jouw iPhone X beschermen tegen alledaagse krassen en deuken. Een iPhone X verdient een goed iPhone X hoesje om hem te beschermen, want het is geen kleine investering! Om een goed iPhone X hoesje te vinden, beginnen we op de meest voor de hand liggende plaats, en dat is bij Apple zelf. Elk jaar brengt Apple nieuwe iPhone-hoesjes uit, en het iPhone X hoesje is daarop geen uitzondering. Met de lancering van de iPhone 8 RED, die de inspanningen van Global Fund tegen hiv/aids-behandeling en -preventie ondersteunt, heeft Apple een gloednieuw RED iPhone X hoesje geïntroduceerd. Er zijn ook andere nieuwe kleuren in deze collectie hoesjes vervaardigd uit leder, waaronder Electric Blue en Soft Pink. De RED-collectie is veruit de duurste optie die rechtstreeks van Apple komt. De beschermhoes geeft je iPhone X extra bescherming met een vooromslag (die de andere Apple-hoesjes verrassend niet hebben). Bovendien is er ook ruimte voor je bankkaarten of visitekaartjes. De lederen hoes bedekt ook de zijkanten van de iPhone X, dankzij het binnenste gedeelte van de hoes dat je iPhone op zijn plaats houdt.

IPhone X hoesje en andere tips om je telefoon te beschermen

Een iPhone heeft een prachtig ontwerp waardoor het bijna misdadig lijkt om je iPhone X in een hoesje te stoppen. Maar dat is wat je helaas moet doen om je telefoon preventief te beschermen voor als je hem onverwachts laat vallen of wilt beschermen tegen krassen in je zak. Kies in ieder geval voor een extra duurzaam iPhone X hoesje. Er zijn talloze opties, bekijk alvast het veelzijdig aanbod van iphonehoesjes.nl via de link iphonehoesjes.nl Deze online winkel heeft alle iPhone hoesjes, in verschillende kleuren en vervaardigd uit silliconen, leder, enz. Wat kun je nog meer doen om je iPhone te beschermen?

  • Voeg een extra schermbeschermer toe aan je iPhone. Twee glaslagen zijn beter dan één! Een extra beschermer voor het glazen scherm van je telefoon, ligt op het glas van je iPhone. Wat is het voordeel? In het geval van een ongelukkige val, zal de schermbeschermer het grootste deel van de impact absorberen, wat betekent dat deze zal barsten voordat het daadwerkelijke scherm dit doet.
  • Zorg voor extra grip, zodat je je telefoon minder snel laat vallen. Deze accessoire kost weinig geld en voegt geen extra gewicht toe aan je telefoon. Bovendien biedt het een bijkomend voordeel: het bedienen van je iPhone X met één hand.

Bescherm je iPhone X met AppleCare+

Maar wat als je een iPhone X hoesje hebt en je iPhone X uiteindelijk alsnog schade oploopt? Het kan honderden euros kosten om je telefoon te laten repareren. Je kunt echter heel wat geld uitsparen door een AppleCare + verzekering te nemen. AppleCare + is het eerste verzekeringsbeleid van Apple en ergens een logisch bezit voor iPhone X-kopers. Het prijskaartje dat vast hangt aan deze verzekering is niet goedkoop, maar je krijgt er twee jaar een verzekerde iPhone voor in de plaats, inclusief twee reparaties met hoge kortingen. Met AppleCare + bijvoorbeeld, kost het volledig vervangen van de telefoon € 99 in plaats van € 549. Het is heel moeilijk om extra geld te gaan betalen voor een duur gadget, maar als je van plan bent om je iPhone X twee jaar te houden en geen risico wilt lopen, geniet je van een enorm voordeel met deze verzekering.