Bent u opzoek naar een aromaverstuiver?

Bent u opzoek naar een aromaverstuiver? Dan bent u bij Living Zenzes aan het juiste adres. Bij Living Zenzes kunt u recht voor het kopen van een trendy en kwalitatief hoogwaardige aromaverstuiver. Deze stijlvolle geurverspreiders zijn uitermate geschikt voor de aromatherapie en staan ook garant voor een heerlijke geurbeleving in  het huis. De aromaverstuiver is volledig BPA-vrij, brandveilig en zeer makkelijk in het dagelijkse gebruik. Living Zenzes biedt de beste kwaliteit in combinatie met een betaalbare prijs.

Aromaverstuiver

Een aromaverstuiver is een geurverspreider, dit maakt ook gelijk de functie van het apparaat duidelijk. Deze aromaverstuiver werkt met een koude ultrasone technologie die water en de toegevoegde druppels etherische olie door middel van snelle en hoogfrequente trillingen omzet in nevel. Dit vernevelingsproces zorgt voor een koude stroom waardoor de moleculen in de olie intact blijven. De prettig geurende dampen hebben ook nog eens een therapeutische werking. De aromaverstuiver is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zo zijn er ook varianten die als luchtbevochtiger en nachtlamp gebruikt kunnen worden.

Bij een goede aromaverstuiver is het belangrijk dat deze fluisterstil is en verschillende gebruik standen bezit waarbij u het gewenste vernevelingsniveau kan kiezen. Op deze manier kan u het apparaat in kleine, maar ook grote ruimtes gebruiken. Daarnaast kan u de zwaarste stand gebruiken bij verkoudheid, voor het vrijmaken van de luchtwegen met de etherische eucalyptusolie. De optimale instelling hangt van uw eigen situatie en wensen af. Bij een aromaverstuiver van kwaliteit heeft u vaak de keuze uit verschillende soorten timerstanden. Dit zorgt ervoor dat de aromaverstuiver zich uitschakelt na gebruik van 1, 3 of 6 uur, daarnaast is het belangrijk dat er een auto-stopfunctie aanwezig is. Hierbij stopt de aromaverstuiver vanuit veiligheidsoverwegingen, zodra het water met de olie op is. Dit voorkomt brand.

De aromaverstuiver werkt op basis van elektriciteit en bezit een reservoir voor water en etherische olie. Deze kan gevuld worden en hieraan worden enkele druppels aromatische olie toegevoegd. Deze technologie zet water om in een koude en geurende damp die zich gelijkmatig over een ruimte verspreidt. 

Voordelen aromaverstuiver

De aromaverstuiver heeft een aantal voordelen:

  • Het verfrissen van een ruimte met heerlijk geurende dampen.
  • Ultrasone koude technologie die in combinatie met het gebruik van een pure en biologische etherische olie die zorgt voor een aangename en gezonde aromatherapie. Met een positief effect op het geestelijke en lichamelijke welzijn.
  • Er ontstaat geen hoofdpijn zoals bij wierook, geurkaarsen, stofcontactgeuren en andere soorten van synthetische geurverspreiders. 
  • Er komen geen warme of vervuilende stoffen vrij, het apparaat is dus een gezonde optie.
  • Het apparaat draagt bij aan een gezonde hormoonhuishouding, immuunsysteem, gemoedstoestand en spijsvertering. 
  • Het apparaat werkt als een effectieve luchtbevochtiger en bestrijd hoofdpijn en andere uitdrogingsklachten.
  • De vernevelaar helpt tegen vervelende luchtjes.

De geurverspreiders van Living Zenzes zijn in verschillende varianten te verkrijgen en het bedrijf biedt een groot assortiment. De aromaverstuiver wordt gekenmerkt door een stijlvolle houten woodlook, en het design is geïnspireerd door de toepasselijke wereld van planten en bloemen. Veel varianten bezitten een moodlight, deze kunt u zelf aanpassen in de gewenste kleur. De moodlight zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de donkere avonden of kan werken al een nachtlamp in de slaapkamer.

https://livingzenzes.nl/collections/aroma-diffuser