Bent u op zoek naar betrouwbare vps in Nederland?

Wij zijn Xitens en wij bieden alles op het gebied van servers en hosting aan. U kunt hierbij denken aan webhosting, registratie van uw domeinnaam, VPS servers en beveiliging door middel van SSL. Wij zijn de beste optie wanneer u op zoek bent naar een VPS in nederland. U kunt altijd bij ons terecht voor uw hosting benodigdheden en meer. Op onze website is daarnaast een uitgebreide F.A.Q. te vinden waarin u direct antwoord kan vinden op al uw vragen. Onze VPS in Nederland houden wij door middel van de Linux kernel virtual machine. Dit is doorgaans de standaard in de industrie. De Linux kernel virtual machine is de populairste en snelste oplossing voor het hosten van virtuele private servers. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor betrouwbare en snelle hosting. Bent u dus op zoek naar een VPS in Nederland, kijk dan niet verder. De virtual private server nodes van Xitens hangen in het datacenter Serverius in Dronten. Een mooie bijkomstigheid van dit datapark is dat het volledig werkt op groene stroom. Ook werkt het Serverius datacenter compleet CO2-neutraal. Vind u net als ons de natuur en onze omgeving ook belangrijk? U kunt met een gerust hart gebruik maken van onze VPS in Nederland zowel als de andere hosting services die wij aanbieden. Ook staan wij altijd klaar voor al uw vragen wanneer het gaat om het instellen van uw VPS in Nederland. Naast onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen en hun antwoorden kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Het beheren van uw virtual private server is echter een fluitje van een cent. We bieden tal van verschillende besturingssystemen en andere scripts aan die u gemakkelijk installeert. Op onze website kunt u een overzicht vinden van al deze gratis middelen en hoe u deze gebruikt. Kortom, zoekt u een VPS in Nederland dan bent u aan het goede adres. U kunt alles tot in detail aan uw wens aanpassen met bijna onbeperkte vrijheid. Surf snel naar onze website en bekijk de mogelijkheden!

Ontdek ook de mogelijkheden van een VPS in Nederland.

Wellicht bent u nu overtuigd van de waarde van een virtual private server. Zo niet dan leggen wij nog even kort uit wat een virtual private server allemaal voor u kan betekenen, en waarom dit in sommige gevallen een betere keuze is dan shared of dedicated hosting. Wanneer u kiest voor het gebruik van een virtual private server heeft u volledige controle over uw webserver. Een van de grote voordelen is bijvoorbeeld dat uw VPS op zijn eigen operating system draait en dus ook een eigen kopie heeft van belangrijke programma’s als SQL Server, Apache, PHPMyAdmin etc. U krijgt dus alle mogelijkheden voor het aanpassen van uw server die u zou hebben bij het huren van een dedicated server. Echter is de VPS in Nederland aanzienlijk goedkoper dan het huren van een gehele server. Het is de perfecte oplossing voor wanneer u niet enorm veel verkeer heeft op uw website maar wel de volledige controle wilt.

Ook voor overige services is er Xitens.

U bent nu bekend met de mogelijkheden en de voordelen van het huren van een virtual private server, maar dat is niet alles waarvoor u bij ons terecht kan. Wij zijn uw partner voor alle digitale services en hosting opties. Dedicated hosting, shared hosting, VPS, DPS en meer. Daarnaast staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Twijfel niet en neem snel een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

Lees meer…