Bent u bekend met trouwsieraden van wit goud?

Gaat u binnenkort trouwen? Dan willen we u alvast van harte feliciteren! Zijn de spanningen al begonnen en bent u begonnen met het maken van de voorbereidingen? Dan is het ook zaak om ringen uit te zoeken. Trouwringen zijn van oudsher gemaakt van het mooie element “goud”. Dit element is uiterst zeldzaam; wist u dat er slechts zoveel goud in de wereld is dat er maar 3 Olympische zwembaden mee te vullen zijn? Het element dat nog minder voorkomt is platina en ook van dit edelmetaal kunt u sieraden bij ons, juwelierdetijd.nl, kopen. Maar dat is slechts voor weinigen weggelegd want dit zijn erg dure sieraden. Kiest u daarom voor trouwsieraden van wit goud! Want trouwsieraden van wit goud zijn niet alleen goedkoper dan puur gouden sieraden, ze zijn ook nog eens erg uniek. U ziet trouwsieraden van wit goud vrijwel niet en als u op zoek bent naar een wel heel bijzondere manier om uzelf te tuiten, dan is dit de oplossing. Tevens bespaart u op de totale uitgaves voor deze bijzondere dag en dat klinkt u wellicht ook wel als muziek in uw oren. De trouwring wordt namelijk gezien als duurste uitgave voor een bruiloft en dat is niet zo vreemd omdat het gaat om exotische metalen. Ziet u trouwsieraden van wit goud wel zitten? Kijkt u dan eens op de website of kom bij ons in Doetinchem langs.

Zoekt u iets origineels? Kies dan trouwsieraden van wit goud

De trouwsieraden van wit goud die wij op maat kunnen maken liegen er niet om. Ze worden vaak verward met zilveren sieraden en zelfs met sieraden die gemaakt zijn van platina. Qua prijs bevinden deze trouwsieraden van wit goud zich tussen deze twee voorbeelden en dat maakt trouwsieraden van wit goud zeer aantrekkelijk voor veel jonge stellen. Toch kiest men vaak voor goud omdat dit traditioneel veel gebruikelijker is of omdat men houdt van deze goudgele glans. Maar die glans vervaagd met de tijd. Ook trouwsieraden van wit goud glanzen en dat komt doordat ze gepolijst zijn met een laagje rhodium. Dit is een uniek element dat minder voorkomt dan platina in de wereld! Niet dat er minder van is, het is simpelweg moeilijker om te delven. In goud- en platinamijnen zijn rhodium, renium en bijvoorbeeld palladium metalen die in dit erts aan worden getroffen. Wist u dat trouwsieraden van wit goud legeringen zijn van goud en palladium? Dat maakt deze sieraden wel heel bijzonder en zorgt er tevens voor waarom ze deze prachtige kleur krijgen.

De bruid zal de hele dag geweldig opvallen dankzij deze accessoires

Trouwsieraden van wit goud springen zeker in het oog. En dan hebben we het niet alleen over de trouwringen die u van witgoud kunt laten maken:

  • We hebben ook prachtige tiara’s,
  • Kettingen,
  • En armbanden.

Natuurlijk, als u liever gouden ringen koopt dan kunt u die bij ons bestellen. Zowel digitaal als door langs te gaan. Het is wel aan te raden om een afspraak te maken want het is de bedoeling dat u deze ringen de rest van uw leven draagt. Maar wilt u het risico van een online bestelling nemen dan is dat zeker mogelijk! We graveren geheel kosteloos de dag van  bruiloft en de naam van uw partner. In het geval van witgouden trouwringen kan het zo zijn dat het eerdergenoemde rhodiumlaagje door de jaren heen verslijt. Mocht dit het geval zijn dan kunt u dit gratis laten polijsten en rhodineren. Hebt u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. We helpen u graag uw concept te realiseren.