Begeleiding van een songwriter voor artiesten

Zingen is een kunst. Je hebt een goede stem en weet met verve een lied ten gehore te brengen. Performen is ook een kunst en wanneer zang en performance in harmonie samen komen, dan heb je een goede artiest. Een goede artiest heeft echter wel een eigen repertoire nodig. Goede songs die geschreven zijn, passend bij wie die artiest is. Wat voor artiest ben jij? Ben jij als artiest bedreven in het maken van mooie muziek? Laat je dan begeleiden door een songwriter voor artiesten. Een songwriter voor artiesten biedt namelijk de mogelijkheid om nummers te schrijven en te componeren die voor jou als artiest op het lijf geschreven zijn. AJCMS is een songwriter voor artiesten met ervaring. AJCMS staat voor Angèle de Jong Custom Made Songs en dat is precies waar de kracht van AJCMS in zit. Als songwriter voor artiesten zet zij zich ervoor in dat er songs geschreven worden die bij jou als artiest passen. Die aansluiten bij jouw sound en bij jouw stijl, die authentiek zijn en ook aansluiten bij de sound die jij voor jouw volgende song of album wilt brengen.

Passende nummers van een songwriter voor artiesten

Dat AJCMS zich heeft geprofileerd als songwriter voor artiesten wordt al snel duidelijk wanneer je ajcms.eu bekijkt. Het uitgangspunt van deze songwriter voor artiesten is namelijk dat de artiest centraal staat. Dit levert onder andere:

  • Unieke songs
  • Een geheel eigen sound
  • Goede nummers

Tegenwoordig proberen vele nieuwe artiesten de reeds gevestigde orde van artiesten te benaderen. Natuurlijk is het goed om dit als showcase te gebruiken en te laten horen wat je kunt, maar het neemt ook het gevaar mee dat je al snel vergeleken wordt met een artiest. Wat je dan krijgt is dat je niet meer uniek bent in de markt en daarmee je eigen identiteit als artiest verliest. Het is juist belangrijk om met de begeleiding van een songwriter voor artiesten ervoor te zorgen dat er materiaal ontstaat, waarin nummers geschreven zijn om die jou als artiest benadrukken. Het stemgeluid, de timing, de teksten, al deze elementen zijn belangrijk in een nummer en die horen aan te sluiten bij de persoon, maar vooral ook het soort artiest dat je bent. Een echte rocker hoor je geen Britney Spears zingen en een jazzmuzikant doe je geen plezier een gospel sound. Het optreden met songs die niet eigen zijn, zorgen dat je een label krijgt waar je niet op zit te wachten en dat is juist waar AJCMS jou als artiest bij gaat helpen.

Van songs naar een repertoire

AJCMS helpt jouw bij het vinden van jouw eigen stijl en sound en dat begint over het algemeen met het creëren van een eerste song. Deze zet de toon en zal juist wel of niet passen bij wat je daarna wilt gaan doen. Het vinden van de juiste song is een proces dat je samen met deze songwriter voor artiesten ingaat. Op die manier kun je uit één basis meerdere songs putten, waarmee je een aantal songs kunt baseren op de zelfde sound. Low-tempo en up-tempo nummers wisselen elkaar af en steeds weer vormt jouw stem en jouw talent de basis voor de creatie van een nieuw nummer. Het doel is om je van de juiste nummers te voorzien waarmee je een repertoire kunt opbouwen dat jou als unieke artiest op de kaart zet. Het zijn niet per definities songs die je in de top van de hitlijsten laat belanden, maar dat is ook niet het uitgangspunt van AJCMS. Haar begeleiding is erop gericht om jou als artiest te laten uitblinken. Ontdek het zelf en neem contact op met AJCMS.