Balpennen bedrukken, een slimme marketingstrategie!

Er zijn vele manieren om uw klanten en bezoekers te bereiken of te bedanken. Een handige marketingtruc is het uitdelen van relatiegeschenken. Mensen vinden het simpelweg prettig om zo nu en dan een cadeautje te krijgen. Dat geldt voor bedrijven die ze in hun hart hebben gesloten of nog helemaal niet kenen. Door balpennen te bedrukken slaat u twee vliegen in een klap. Zo hebt u dankzij het balpennen bedrukken een geweldig relatiegeschenk in handen dat tevens een erg pragmatisch artikel is. Niet alleen kunt u balpennen bedrukken, of laten we zeggen: balpennen laten bedrukken, om uit te delen aan klanten maar ook aan uw personeel. U wilt immers dat uw personeel flexibel kan werken en dan is een overvloed aan pennen geen overbodige luxe. Ze willen nog weleens kwijtraken. En als uw collega’s de pennen ook buiten het kantoor gaan gebruiken dan zal de opdruk zeker opvallen. Misschien dat men een brief schrijft in de trein, aantekeningen doorneemt in de bibliotheek of thuis gebruikt zodat hun kennissen, familie en vrienden op het bedrijf worden gewezen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor uw werknemers maar voor iedereen die een pen heeft gekregen en het op diverse plekken in het openbaar gaat gebruiken. Er wordt nog altijd heel wat geschreven, ook al lijkt dit misschien niet het geval. Uw balpennen laten bedrukken is vanuit ons perspectief nog altijd een winstgevende zaak. Bekijk daarom de website van Pennenshop XL.

Laat balpennen bedrukken door een professioneel bedrijf

U wilt graag balpennen bedrukken. Hebt u al enig idee wat u er op wilt zetten? Weet u al welk type balpen u wilt gebruiken? En beschikt u over de mogelijkheden om ze zelf te bedrukken? Wij kunnen u helpen met het balpennen bedrukken dus neem eens een kijkje op onze website: pennneshopxl.nl. Hoe gaat u te werk als u balpennen wilt bedrukken?

  • Kijkt u eerst even rond op de site en kies de balpennen uit die u graag wilt kopen. Zo vindt u er budget pennen, stylus balpennen en toppoint balpennen,
  • Geef dan de gegevens door die u op de balpennen wilt bedrukken. Zo Is het verstandig om uw bedrijfslogo erop af te laten drukken in combinatie met uw bedrijfsnaam en/of bedrijfsgegevens. Enkel uw websitenaam en e-mailadres kunnen ook handige toevoegingen zijn. Of een slagzin die blijft hangen.
  • Stuur uw offerteaanvraag op of maak de bestelling direct compleet door uw adres- en contactgegevens in te vullen en online te betalen via PayPal, iDEAL of uw credit card.

Laat het vervolgens maar aan ons over om snel uw balpennen te bedrukken. U zult ze aan het einde van de week al thuis ontvangen.

We hebben voor elk bedrijf een prachtige pen

Misschien bent u nog altijd een beetje sceptisch over relatiegeschenken. Er is echter heel wat wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Zo is gebleken dat u maar liefst 15 impressies maakt per dag als u met een relatiegeschenk zoals een goed zichtbare pen werkt. Daarvan onthoudt maar liefst 87 procent de bedrijfsnaam of andere informatie die u er op hebt laten afdrukken. Dus dat is een behoorlijke bezoekerspotentie die u hiermee creëert. Zoals we in de eerste alinea al vermeldden vindt men het prettig om zo nu en dan een attentie te krijgen. Een pen leent zich daar bijvoorbeeld voor. Deel het uit op uw werk, stop het in hun kerstpakket en geef het weg op de jaarbeurzen die u bezoekt. Een pen wordt vrij veel gebruikt en die gebruiksfrequentie zorgt ervoor dat men zich hecht aan het artikel. Maar liefst 81 procent van de mensen met een dergelijk object vindt deze frequentie de belangrijkste reden om de pen te bewaren! Lees meer…