Autoruiten blinderen – wat is een eerlijke prijs?

Autoruiten blinderen? Wat is een eerlijke prijs? Het antwoord vind je hier. 

Autoruiten blinderen wordt steeds populairder. Het ziet er stoer uit. Maar soms wordt het ook gedaan voor privacy redenen. Autoruiten blinderen kun je zelf doen, maar je kunt het ook door een bedrijf laten doen. De prijzen bij deze bedrijven lopen vaak wel erg uiteen. Je vraagt jezelf daarom misschien ook wel af: ik wil mijn autoruiten blinderen, maar wat is een eerlijke prijs? Gelukkig lees je dit artikel. Ik ga je meer vertellen over het laten blinderen van autoruiten en ik ga je meer vertellen over de prijzen. Daarnaast maak je kennis met een bedrijf die jouw autoruiten kan blinderen voor een erg goede prijs.

Autoruiten blinderen - wat is een eerlijke prijs?

De regels van het autoruiten blinderen

Stel je wil je autoruiten zelf gaan blinderen dan is het goed om te weten dat er een aantal Europese regels aanvast zitten. Deze regels zijn:

  • Doorlaatbaarheid voorruit minimaal 75%
  • Doorlaatbaarheid zijruiten minimaal 55%

Dit zijn de 2 hoofdregels. De doorlaatbaarheid betekent: hoeveel licht wordt er doorgelaten. Voor de overige ruiten zijn geen regels opgesteld, dit mag je dus zelf bepalen. Het is wel goed om te weten dat het blinderen van autoruiten behoorlijk lastig kan zijn. Ik raad het dan ook af om het zelf te doen tenzij je er veel verstand van hebt en dit al vaker hebt gedaan. Is dit niet het geval? Schakel dan gewoon een bedrijf in die autoruiten kan blinderen voor een eerlijke prijs. Meer over zo’n bedrijf lees je in de volgende alinea. Met eerlijke prijs bedoel ik, een prijs die gelijk is aan de kwaliteit en de werkzaamheden. Er zijn steeds meer autogarages die veel te veel vragen voor het laten blinderen van auto’s. Vaak zijn dit kleine beginnende garages die dit doen. Als jij je autoruiten wil laten blinderen zoek dan eerst uit waar je dit wil laten doen en lees even de ervaringen van anderen. Je wilt niet veel te duur uit zijn voor iets wat over het algemeen niet heel erg duur is. Doe dus je onderzoek.

Waar kan ik mijn autoruiten laten blinderen voor een eerlijke prijs?

Ik heb recent mijn autoruiten laten blinderen voor een mooie prijs. Dit heb ik laten doen bij www.buitenboscustoms.nl. De reviews van dit bedrijf waren erg goed dus ik besloot contact met ze op te nemen. Dit ging heel eenvoudig en binnen de korste keren kon ik langs komen om mijn auto te laten blinderen. Het ging erg makkelijk. Ook ben ik erg tevreden over de kwaliteit. De blindering zit er heel netjes op. Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat heb je betaald? Om mijn autoruiten te blinderen heb ik een prijs van 170 euro betaald, voor het laten blinderen van 1 achterruit en 2 zijruiten. Dit is enorm goedkoop. Dus, wil jij je autoruiten laten blinderen voor een mooie prijs, ga dan eens naar de website van dit bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het autoruiten blinderen en de prijs is erg goed. Waar wacht je nog op? Ga snel naar de website en neem contact met ze op.